Video 1

Nationaløkonomen Hans Jensevik. Fra minut 28. begynder delen om klansamfund. Klanerne er ikke “gäng” (bander), de er netop klanstyrede, og de betragter svenskere som en egen, fjendtlig klan. Han forklarer, hvordan en klan betragter det svenske “utanförskapsområde” som deres alene fra de flytter ind, det er ikke svensk jord, og det bliver det aldrig mere så længe de bor der. Skal det blive svensk igen, skal de mennesker fjernes fra området.

Svenskerne har  allerede påført sig en krig, de ikke kan vinde

Efter ikke at have haft klansamfund i tusind år, forstår svenskerne naturligvis ikke det. Men det er selve grunden til, at de angriber svenske politi, ambulance- og brandfolk, at de vil blive ved med det, og de vil anvende stadig mere voldelige metoder. Bombesprængningerne kan heller ikke stoppes, det er for sent.

Så enkelt er det, og derfor er det også enkelt at forudse, at Vesteuropæerne har påført sig selv krig engang i fremtiden, når områderne når en tilpas størrelse og styrke. Svenskerne har givetvis allerede påført sig en krig, de ikke kan vinde, når man ser på Sveriges demografi i de yngre aldre.

ANNONSE

Hvis man vil forstå noget af Sveriges umiddelbare fremtid, skal man se de sidste 30 minutter, der handler om klaner. Ingen politiker eller journalist vil give dig nøglen til den, for de forstår ikke et suk af, hvad de har gjort, og hvis de forstod det, ville de næppe turde udtale det.

ANNONSE