Kopierede/fra hoften

 

Atten år efter terrordåden den 11. september 2001 sagsøger ofrenes efterladte den saudiske regering for at have stået bag massemordet og agter at tvinge de amerikanske myndigheder til at rykke ud med dokumenter, der beviser de nære forbindelser mellem terroristerne og saudierne.

Præsident Obamas administration forbød de efterladte at anlægge sag, og som en sagfører for sagsøgerne forklarer, var årsagen, at han ville sikre Saudi-Arabiens støtte til den atomaftale med Iran, som præsident Trump senere har skrottet.

Desuden var det den amerikanske regering om at gøre at skjule en af de værste fadæser, som de amerikanske efterretningstjenester og FBI nogen sinde har begået.

Ifølge advokatens forklaring på Fox News havde FBI allerede i januar 2000 identificeret to af terroristerne og vidste, at de opholdt sig i USA. På det tidspunkt holdt FBI også øje med saudiske embedsmænd, der havde forbindelser til de senere flykaprere, men så gik et eller andet galt.

ANNONSE

Advokaten siger, at han har identificeret 11 embedsmænd i det saudiske Ministerium for Religiøse Anliggender, som hjalp med at organisere terrordåden.

Hvilken fantastisk religion.

(Kilde: Tucker Carlson tonight, Fox News, den 11. september)

ANNONSE