Tavle

Amar Amar (Kadah) advarer sine muslimske trosfæller mod aprilsnar. (Screenshot fra Facebook – censureret udgave (originalen kan ses længere nede))

En Facebookbruger har fået 30 dages karantæne for at overtræde sitets såkaldte fællesskabsregler. Et opslag, hvor en muslim advarer mod aprilsnar, er årsagen til karantænen. Billedet kan ses nederst i denne postering. Billedet var ledsaget af følgende tekst:

“I en forstad til København sidder “Amar Amar” (med efternavnet Kadah) – en af de utallige ‘moderate muslimer’ i Danmark – og advarer sine muslimske brødre og søstre mod vantro danskere.

Man har i det muslimske parallelsamfund opdaget, at danskerne ikke overholder Allahs “lovgivning” og praktiserer noget frygteligt, der kaldes ‘aprilsnar’, 1. april hvert år.

“Amar Amar” er tit i køkkenet i Rødovre og laver mad til manden Omar. Hun elsker Enhedslisten, hader Pia Kjærsgaard, og så kæmper hun for alle de udviste muslimer på et udrejsecenter. Desuden vil hun naturligvis have blasfemiparagraffen genindført. For det skal være forbudt at gøre grin med religion – i hvert fald når religionen, der bliver gjort grin med, er islam.

ANNONSE

Alt er som det plejer hos de ‘moderate muslimer’.

“Vi formaner jer om at frygte Allah,” fortæller hun alle de danske ‘vantro løgnere’, der bedrager verden med deres danske kultur og aprilsnar.

Mon “Amar Amar” gerne vil modtage dobbelte børnepenge hvert kvartal fra de vantro danskere?”

Det originale billede fra Facebook, der udløste karantæne.

Se også Tænk, hvis alle islamkritikere holdt deres mund og lavede knæfald for islam og Allah

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria