Nyt

‘Udforsk Islams Klare Budskab’ på Facebook, 15. januar 2019: ‘Stop Paludan!’
Dette skal stoppes. Både ham og hans parti. Derfor opfordrer vi enhver muslim og muslima, både mænd og kvinder til at komme den 2. februar i Århus for at stoppe den galning. Han må ikke fortsætte sådan der. … Kære brødre, kære søstre, vi bliver nødt til at gøre noget. Vi kan ikke bare ignorere det, og sige at det er lige meget. Det er sådan det starter… Derfor bliver vi mødt til at vise ham, at han ikke kan gøre hvad han vil.” (Islamist tilknyttet ‘Udforsk Islams Klare Budskab’, 15. januar 2019)

Fredag eftermiddag blev Rasmus Paludan konfronteret af to yngre mænd ved Vestamager Station. Den ene skubbede, slog og sparkede partilederen, mens den anden filmede seancen. Overfaldet var politisk motiveret. Paludan trykkede på overfaldsalarmen, men da politiet ankom var de undsluppet. Et øjenvidne identificerede overfaldsmanden som værende Victor B., og hans medhjælper som Sebastian K.M. (navnene haves).

Da politiet var kørt igen, blev Paludan antastet af en lidt ældre udlænding (i selskab med hans kæreste). Tidligere på ugen opfordrede en islamist muslimer til at stoppe Paludan på en side oprettet af en ‘Muhammed Zlatan Vereget’ fra Tønder. Vi lever i farlige tider, og Paludan står permanent i frontlinjen.

 

ANNONSE