Nyt

Seks biler blev stukket i brand i Københavns Nordvest kvarter. Politiet siger de ikke kender motivet. Det gør de selvsagt ikke i juridisk forstand, samtidig kender alle motivet. Politiet signalerer svaghed. Man tør ikke indrømme, at der føres krig mod civilsamfundet.

 

Tirsdag aften har der været sat ild til flere biler i Københavns Nordvest kvarter. Det bekræfter Københavns Politi.

Politiet har modtaget meldinger om biler, der stod i flammer klokken 22.38, 22.43 og igen klokken 23.35.

– Der er tale om fire biler på Grønnemose Allé, en på Frimestervej og en i Sjællandsgade, siger Michael Andersen, vagtleder ved Københavns Politi.

Den samme “syge” som vi især kender fra Frankrig, har spredt sig til Sverige og videre nu til Danmark og Norge. Hvad kan det komme af, at der pludselig brændes biler af i hundredvis? Det er et nyt fænomen. Man skulle tro at medierne og politiet ville granske sagen med den fornødne årvågenhed og interesse. Har fænomenet nogle fællestræk? Af en eller anden mærkelig grund stilles spørgsmålet ikke. I stedet stiller politiet og medierne sig uforstående.

Politiet kender endnu ikke baggrunden for bil-afbrændingerne.

Det er løgn. Vi kender baggrunden, så alt for godt. Men medierne og politiet tør ikke sige det højt.

Så bliver det hele et skuespil. Politiet, politikerne og medierne signalerer svaghed. De tør ikke benævne dem, der brænder folks biler af.

Der ligger en underkastelse i deres reaktion.

 

København: Seks biler sat i brand

 

ANNONSE