Kommentar

I artiklen “Sig mig hvad du mener om Tommy Robinson og jeg skal sige dig hvem du er“, har red. kommet for skade at tillægge dommer Heather Norton meninger, som tilhører bloggeren thesecretbarrister.com. Det er denne blogger, selv dommer, som spyr sin edder og galde ud over højrefløjen, hjemme og over Atlanten, hvor han mener, de er helt fortabte.

Det skal selvsagt rettes op. Jeg gør indtil videre læserne opmærksomme på fejlen i angressen, indtil den kan rettes op.

Når jeg indtager en så tilbagelænet holdning, er det fordi Norton har de samme meninger som Secretbarrister og dommeren, som dømte Robinson til 13 måneders fængsel, Geoffrey Marson QC (billedet).

De påstår hårdnakket, at straffeforfølgelsen af Robinson ikke har noget at gøre med ytringsfrihed, men tvært imod handler om at beskytte det rum, som sørger for en retfærdig retssag.

Bruce Bawer, som åbenbart er i Storbritannien, øser sin foragt ud over denne britiske arrogance og hykleri.

Robinson did not do anything outside this courthouse that other reporters do not do on a regular basis. The information he supplied, including the names and ages of the defendants, came straight off the BBC website. (…)

Det virkelige hadobjekt, og noget vi kommer tilbage til, igen og igen, er de muligheder, nettet giver oppositionen til at komme til orde.

“Robinson was not just on the street, he was sending a running commentary to the internet,” complained one correspondent. “If any other journalist was found doing that, he or she may also have been sent to prison under a gag order until the trial ends.”

Men BBC har aldrig sat grooming-banderne ind i den sammenhæng, som Robinson gør. I stedet vender medierne sig mod de borgerjournalister, som vover at gøre det, de selv skulle have gjort.

Det er ikke første gang i historien dette sker, og det har et dramatisk tilsnit denne gang, som kan minde om Robin Hood versus sheriffen af Nottingham.

Does anyone truly believe that some well-known BBC or Sky News talking head would ever have been plucked up from outside the courthouse in Leeds, shoved into a paddywagon, dragged before a judge, and tossed unceremoniously into the clink without so much as being allowed to phone a lawyer?

BBC er sheriffen af Nottinghams hoforgan.

Dommer Norton gav udtryk for de samme meninger i sin dom over Robinson den 25. maj 2017: At det ikke havde noget med ytringsfrihed at gøre, for derefter at sige, at han ikke var en legitim journalist, for en legitim journalist ville aldrig have opført sig som han gjorde og brugt ordet “muslimsk pædofil”.

It is about being innocent until proven guilty. It is not about people prejudging a situation and going round to that court and publishing material, whether in print or online, referring to defendants as “Muslim paedophile rapists”. A legitimate journalist would not be able to do that and under the strict liability rule there would be no defence to publication in those terms.

Men som Bruce Bawer ganske rigtig observerer, det er denne britiske “cant”, evne til doublespeak og hykleri, som gør, at medier og domstole omtaler gerningsmændene som “asiatiske” og mørklægger, hvem de er. Dette er et nøgleord, for det reflekterer, at det britiske system er livsens rædde for at fornærme muslimer og islam, selv når det voldtager småpiger.

ANNONSE

Når dommer Norton advarer/truer Robinson er det som forsvarer af dette system. Det er dagens klassejustits.

In short, Mr Yaxley-Lennon, turn up at another court, refer to people as “Muslim paedophiles, Muslim rapists” and so and so forth while trials are ongoing and before there has been a finding by a jury that that is what they are, and you will find yourself inside. Do you understand?”

Norton repræsenterer et system, som har mørklagt overgrebene og dermed blevet complicite/medskyldige. Når en street kid som Robinson stikker fingeren i øjet på medier og retsvæsen, reagerer de med at slå tilbage med det de har.

Fordi de ved, at nyheden vil gå verden rundt, lægger dommer Geoffrey Marson en “gag order” også på referater fra processen mod Robinson! Først den 29. maj ophæver dommeren denne mundkurv, for den er blevet meningsløs. Internettet kender ingen geografiske grænser.

Eliten har problemer med at acceptere, hvordan ytringsfriheden arter sig på internettet.

 

 

 

 

ANNONSE