Nyt

 

En omfattende politiaktion blev sat i gang fredag i Värnamo i Småland. Flere skal være blevet såret i det som beskrives som en skud- og knivepisode i den svenske by.

Ifølge Aftonbladet skal flere personer være blevet påkørt af et køretøj, men dette er endnu ikke bekræftet af politiet. Avisen skriver også at hændelsen skal hænge sammen med en konflikt mellem to familier.

– På pladsen så jeg en større gruppe mennesker og der var slagsmål, de sparkede på nogen og det så meget ubehageligt ud, siger et vidne til Aftonbladet.

Politiet skriver på sin netside:

«Politiet alarmeres om et groft voldsoverfald i Värnamo, hvor et antal personer oplyses at være alvarligt skadet. Øvrige oplysninger om skader hos de indblandede findes ikke for nuværende.»

Politiet, som har væbnet sig med automatvåben, blev varslet lige efter klokken 17.

Politiet har erklæret det for en «særskilt hændelse», som betyder at politiet kan indsætte ekstra store resurser, samt at aktionen ledes af sin egen politistab.

– Vi har fået melding om et tilfælde af grov vold, og vi har flere skadede personer. Hvor mange det drejer sig om er uklart og vi ved endnu ikke hvordan personerne er blevet skadet, siger Monica Bergström, pressetalskvinde for politiet i Region Øst til Aftonbladet.

Ifølge politiet skal skaderne være alvorlige.

Avisen melder at mindst fire personer skal være skadet. Én person skal have skudskader, mens tre andre skal have skader efter at være blevet angrebet med kniv og påkørt.

Lokalavisen värnamo.nu skriver at bevæbnet politi holder vagt uden for sygehuset hvor de sårede er blevet kørt hen.

Flere personer skal være forsvundet fra gerningsstedet i biler kort tid efter episoden, skriver Aftonbladet.

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE