Hovederne på bloggen

“Men langt vigtigere: Det handler om at fortælle vore poder, at de skal vide noget, før de leder med lys og lygte efter noget klogt, de kan proppe i deres danske stile, samfundsfagsopgaver osv. Intellektuel stringens og originalitet hviler på en metode, visse færdigheder og en anerkendelse af, at ting og fag tager tid at lære. Ligesom de unge mennesker skal trænes i at forstå, at jo mere man ved om et givent emne, jo flere spørgsmål rejser der sig faktisk. “

Mikale Jalving skriver om det enorme dannelsestab vi i disse år er vidne til, og om den uforståelige mangel på opbakning fra den såkaldt borgerlige fløj, når undervisningsminister Merete Riisager rent faktisk forsøger at sætte ind over for det, ved at forbyde adgang til internettet ved eksaminer. Det er en grundlæggende fejlslutning at tro, at man kan google sig til paratviden, kombinationsevne og klogskab – hvilket turde være basisviden for enhver politiker af borgerlig observans. Læs Jalvings indlæg her

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9933456/google-dig-til-12-det-handler-ikke-kun-om-snyd/

ANNONSE

Ét svar til “Google dig til 12: Det handler ikke kun om snyd”

  1. olesiggaardandersen siger:

    Til Jalving: “Knowledge is of two kinds. We know a subject ourselves, or we know where we can find information on it.” Samuel Johnson (1709 – 1784).