Nyt

Den fem-årige piger fra London blev tvunget til at tilbringe seks måneder med to muslimske familier i Tower Hamlets i London, selvom pigens familie protesterede, skriver The Times. I en fortrolig rapport som avisen har fået adgang til, fortælles det, at den engelsksprogede, hvide pige græd og bønfaldt om ikke at blive sendt tilbage til plejefamiliens hus fordi: «de ikke taler engelsk».

I rapporten står der også, at plejefamilien havde fjernet pigens halskæde med et kors som vedhæng og foreslået, at hun skulle lære arabisk. Hun var også blevet nægtet at spise sin yndlingsret, spaghetti carbonara, fordi det indeholdt svinekød. Da pigens mor efter et stykke tid igen mødte sin datter, kunne pigen fortælle, at jul og påske var dumt og at europæiske kvinder er dumme og alkoholiserede.

Det fremgår af reglerne for plejefamilier, at de lokale myndigheder skal tage hensyn til barnets religion, etnicitet og sproglige baggrund. Tower Hamlet nægtede at svare The Times på, hvorfor de havde valgt at placere en hvid, engelsksproget pige hos muslimske plejeforeldre. I den ene familie talte de ikke engelsk.

ANNONSE

Man bliver godt betalt for at være plejeforældre i Storbritannien. Minimumslønnen er 450 pund pr uge pr barn. For lavtlønnede eller muslimske kvinder som ikke er i arbejde og som vælger at bruge burka og niqab, er det en god indtægt. I mange tilfælde er det også en skattefri indtægt.

Den første plejemor brugte niqab udendørs. Pigen tilbragte fire måneder sammen med henne. Og hendes nuværende plejemor går med burka. En ven af familien fortæller opbragt:

“This is a five-year-old white girl. She was born in this country, speaks English as her first language, loves football, holds a British passport and was christened in a church”.

“She’s already suffered the huge trauma of being forcibly separated from her family. She needs surroundings in which she’ll feel secure and loved. Instead, she’s trapped in a world where everything feels foreign and unfamiliar. That’s really scary for a young child.”

84% av plejefamilierne i Storbritannien er hvide. De lokale myndigheder i Tower Hamlets vil ikke svare på, hvor mange krydskulturelle plejefamilier de har. De ville heller ikke sige, om de havde for få hvide, britiske plejefamilier. Som om det ikke var nok, så anklagede de The Times for at destabilisere barnets anbringelse og læring!

Tower Hamlets declined to reveal how many cross-cultural foster placements it was overseeing. The council also refused to say whether it had a shortage of white British foster carers. It cited confidentiality obligations and accused The Times of putting at risk the stability of a vulnerable child’s foster placement and schooling.

Tower Hamlets blev sat under administrasjon i 2014, på grund af valgfusk og korruption blandt de lokale indvandrerpolitikere. I april i år fandt en inspektion af bydelen beviser for, at der ver udbredt og alvorligt svigt på kommunens indsatser for beskyttelse af børn.

Rapporten beskrev en «forankret kultur af manglende overholdelse af en grundlæggende arbejdsstandard for sociale tjenester.»

The Times

ANNONSE

Ét svar til “fem-årig britisk pige tvangsanbragt hos islamisk plejefamilie”

  1. David siger:

    Jeg er lige ved at sige, at det her er noget af det mest uhyggelige jeg længe har læst. Gad vide hvad der vil ske når opgøret kommer, vil de ansvarlige mon blive holdt til ansvar, eller bliver det samme resultat som efter ww2?