Nyt

En chauffør kørte med fuldt overlæg ind i et pizzeria uden for Paris og dræbte en tretten-årig pige og sårede mindst fire personer alvorligt. Chaufføren blev arresteret på stedet.

Ifølge avisen The Sun var han psykisk ustabil og han skal have forsøgt at begå selvmord sidste søndag. Ifølge Le Parisien skal chaufføren have sagt ting umiddelbart efter arrestationen, som fik politiet til afvise, at der var tale om en terrorhandling.

The driver, 39, was arrested at the scene. The driver was reportedly in a dark BMW, which crashed into the terrace of the busy restaurant.

Investigators said they believed the incident was «deliberate… but apparently has no connection with a terrorist act».

Men det er før sket, at politietnedtoner en hændelse og knytter den til enkeltpersoner, for derefter at indrømme, at det måske handlede om “noget mere” alligevel. Publikum stoler ikke på forsikringerne, som kommer så tidligt og tæt på.

The Telegraph     The Sun

ANNONSE