Hovederne på bloggen

“Er vi ikke selv leveringsdygtige i had mod homoseksuelle? Venstrefløjen fik blot på tanden, da Søren Krarup om Macron udtalte, at han lignede en ”bøssedreng”. Og så gik medierne ellers i gang. Der var næsten dobbelt så mange artikler om Søren Krarup og “bøssedreng”-udtalelsen end om imamen, der opfordrer til drab på jøder. Det viste en søgning i landsdækkende dagblade, jeg lavede via Infomedia i dagene efter de to hændelser.

Med andre ord: En fortalelse, der beklages med det samme, optager medierne mere end et bevidst kalkuleret udtryk for jødehad. Det sker i en tid, hvor vi herhjemme og i udlandet har set drab på jøder begået af islamister, og hvor tusindvis af jøder har forladt Europa.”

Kasper Støvring skriver om den dybest set besynderlige omstændighed, at den offentlige debat i vidt omfang sætter kikkerten for det blinde øje, når der sættes voldsomt fokus på mere eller mindre (oftest mindre) diskriminerende udtalelser fra danske debattører, men nedtoner hvad der sker i islamiske miljøer og moskeer, hvor hadet til alle, der ikke er muslimer vokser. Dette had giver sig i stigende grad udtryk i terror, som politikere og myndigheder de facto stiller sig afmægtigt uvillige til at gøre op med. Støvring minder om det nødvendige i at stoppe for muslimsk indvandring og straksudvisning af kriminelle indvandrere som helt nødvendige tiltag, hvis man skal hindre problemernes omfang i at stige.

ANNONSE

Læs Støvrings indlæg her:

 

 

http://kulturkamp.blogs.berlingske.dk/2017/06/01/hadet-til-vantro-til-joeder-til-homoseksuelle-til/

ANNONSE