Kunstbilde


Bruno Liljefors (1860-1939)
Olje på lerret, 34 x 49 cm, privateie.

Ved siden av Anders Zorn er sannsynligvis Bruno Liljefors en av de mest ettertraktede innen det svenske kunstmarkedet, og de som oppnår de høyeste priser ved auksjoner. Liljefors er spesielt kjent for sine ofte dramatiske gjengivelser av dyreliv i svensk villmark.

Dagens bilde ligger nå til nettauksjon hos Bukowskis. Høyeste bud i skrivende stund er SEK 112 000,-, og neste bud må overstige SEK 114 000,- . Auksjonen avsluttes den 26. februar, så det er fortsatt tid til å legge inn bud. Det ser ut til å være en god investering, både kunstnerisk og økonomisk.

ANNONSE

Læs også

Fjordlandskap (ikke datert) -
Herdegossen (c.1906) -
Veteranerna (1882) -
Stockholms ström (1915) -
Ungdom (1897) -

Ét svar til “Räv och änder i vinterlandskap (ikke datert).”

  1. Therion siger:

    Lave bud til å være en Liljefors. Denne oppnådde over 6 millioner.

    https://www.bukowskis.com/sv/auctions/593/660-bruno-liljefors-ravar-foxes?from_language=en

Læs også