Nyt

En NTB-melding forkynte torsdag at en 21 år gammel iraker og en 26 år gammel afghaner – tyske medier sier algerier – er blitt dømt i Köln tingrett for seksuelle overgrep i den tyske storbyen på nyttårsaften.

Det er første gang at rettssystemet har kvernet seg frem til fellende dommer etter den massive trakasseringen den natten, som nesten utelukkende ble begått av ikke-vestlige asylsøkere og mer eller mindre illegale innvandrere – mot unge tyske kvinner.

De dømte ble mildt behandlet:

Begge fikk en betinget fengselsdom, med prøvetid på ett år. Den 21 år gamle mannen ble også idømt 80 timers samfunnsstraff.

De to, som begge er asylsøkere, er altså på frifot. Det viser seg at den dømte algerieren – identifisert som Hassan T. – var svært fornøyd med utfallet av rettssaken. Kort tid etterpå ble han iakttatt idet han kom gledesstrålende ut av rettsbygningen:

ANNONSE

361451C200000578-3680618-image-a-2_1468006494077

Det hele er en stor vits for Hassan.

Köln-avisen Express har også møtt en 27 år gammel kvinne som gråtende vitnet i saken i egenskap av offer. Hun var blitt befølt i rumpe og skritt, en venninne var blitt slikket i ansiktet. De ble også fotografert mens det hele pågikk – under trusler: Penger og sex eller døden, lød meddelelsene på en blanding av tysk og engelsk.

Bild skriver at statsadvokaten gikk til frontalangrep på de tiltaltes kvinnesyn. Overgriperne hadde kollektivt behandlet kvinner som kveg på et marked. Til det hadde dommeren følgende å anføre i dommen:

Det er et dilemma i slike saker. Det som er hendt, er at mange unge kvinner er blitt overfalt av gjerningsmenn med migrasjonsbakgrunn. Usigelig og udisktabelt. Men vi kan bare idømme straff for personlig skyld.

Retten erkjenner altså at den ikke har adekvate virkemidler mot det som etter våre standarder ikke bare er en umoderne, men også en kriminell kultur.

361451CD00000578-3680618-image-a-3_1468006502832

Er det noen som tror at han føler noen skyld for seksuelle overgrep mot tyske jenter?

Die Welt skriver at den 21 år gamle irakeren – identifisert som Hussein A. – ikke bare fikk ungdomsstraff, han ble også pålagt å gjennomføre et integreringskurs for å lære om likestilling mellom menn og kvinner.

Det er vel bare å ønske kursholderne lykke til.

 

ANNONSE

4 svar til “Hassan griner af Tyskland”

 1. tore siger:

  Uforståelig svak reaksjon. Fengselsstraff og utvisning på livstid ville ha sendt et godt signal for å beskytte våre jenter.

 2. Jonathan Erik siger:

  Bone chilling speech about threat of Islam in Europe
  Published on May 30, 2016
  In
  this must watch speech, Paul Weston delivers a brilliant and bone
  chilling speech about some of the dangers of Islam in England and Europe
  as a whole due to the millions of muslim migrants that are entering
  Europe with no kind of vetting process or control.
  https://www.youtube.com/watch?v=Tjpcp4gESsU

 3. Jonathan Erik siger:

  Swedish Women are to BLAME for Migrant Sex ATTACKS (so say Police)
  https://www.youtube.com/watch?v=zkVcqZZG-aU

 4. Jonathan Erik siger:

  “Die Welt skriver at den 21 år gamle irak­eren — iden­ti­fis­ert som Hus­sein A. —
  ikke bare fikk ung­domsstraff, han ble også pålagt å gjen­nom­føre et inte­greringskurs for å lære om likestill­ing mel­lom menn og kvin­ner.”

  Ja, så nå følger Tyskland Erdogan og ser på integrering ( integreringskurs ) som en straff.
  In February 2008, Erdogan told 16,000 Turkish immigrants in Cologne that “assimilation is a crime against humanity.” Erdogan has repeatedly warned Turkish immigrants not to assimilate into German society.

Mest læst

De smarte smutter i Sverige