Tavle

En læser spørger:

Når man nu den ene gang efter den anden, hører og læser lærde folk berette, at ISIS ikke kan fordrage, at blive kaldt Daesh, hvorfor bliver politikkere, journalister og skribenter så ved med at kalde dem ISIS, IS og hvad ved jeg. Bare ikke Daesh. Brug det dog, når vi ved, at det virkeligt pisser dem af. Latter og latterliggørelse kan være med til at knække dem

To grunder:

 1. Politisk korrekte og muslimer kan ikke udstå at IS kalder sig Den Islamiske Stat, fordi sammenhængen mellem terrorisme og Muhammeds trofaste ørkenryttere skal tilsløres.
 2. Politisk korrekte og muslimer i Europa opnår dette med “Daesh”, fordi dette udtryk på europæiske sprog ikke giver mening; tomt og indholdsløst for os. Islams ære er derved beskyttet. At muslimer i Mellemøsten skændes over hvis stat er den sande islamiske stat, er deres sideshow.
ANNONSE
Donationer til document.dk motas med tak :-)
 • Jonathan Erik

  Sorry, but you can’t take the Islam out of Islamic State
  The unpalatable truth is that they believe what they are doing is theologically right — and a sizeable proportion of the Islamic world would concur

  A convocation of 120 of our MPs, including Boris Johnson, have demanded strong and forthright action. They have written to the BBC demanding that it stop using the term ‘Islamic State’ to describe the organisation responsible for the attack, because it might upset that seemingly diminishing, if still large, proportion of Muslims who don’t wander around shooting people, or chopping their heads off, or blowing themselves up.

  BBC rejects MPs’ calls to refer to Islamic State as Daesh
  Letter had urged broadcaster to use term Daesh, but BBC head Tony Hall said it risked giving impression of support for group’s opponents

 • Jonathan Erik

  Mangfold ødelegger sosial samhørighet i Danmark, Norge, UK og vesten. Hadde “invasjonen” bestått av personer med kristen / ateistisk bakgrunn og ikke av 70 % muslimer i beste krigførende alder ville integreringen kunne fungert.

  “Diversity DESTROYS Social Cohesion in the West”

  https://www.youtube.com/watch?v=VTROCGb5qj8

 • Britta Due Andersen

  Bare så rigtigt. Når jeg skriver indlæg fx på facebook/aviser – hvor beskeden ikke er til venner – skriver jeg ofte IS helt ud. Det skal ikke bare være to “uskyldige” bogstaver.

 • Pingback: Putins propaganda-kup i Palmyra - Document()

 • Pingback: Putins propaganda-kupp i Palmyra - Document.no()