Nyt

Jeppe Juhl og holdet bag NewSpeek Networks har netop lanceret en app til Android-enheder, og inden længe er en udgave også klar til iphone.

Seneste video omhandler ‘Smørhullet i Osteklokken’, en dokumentar om Schweiz sendte sidste år på DR1. Det ikke bare dårlig journalistik, men bevidst vildledende. Jeppe Juhl piller den fra hinanden bid for bid.

“Det danskere der så det program blev direkte vildledt i en forudbestemt præmis, hvor det gjaldt om at på alle tænkelige måder at nedgøre det lille alpeland. Men DR2 havde gjort regning uden vært. For deres hovedkilde. Manden som på alle tænkelige måder havde hjulpet dem med udsendelsen, var ikke en hr. hvemsomhelst. Det var den i Schweiz bosiddende erhvervsmand Lars Tvede.

… Da en dybt chokeret Lars Tvede så det endelige produkt, klagede han naturligvis, i flere omgange.”

ANNONSE

Mest læst

EU vil afvikle Europa