Nyt

Fransesca Albanese, FN’s særlige rapportør for de palæstinensiske områder, vil have det internationale samfund til at tvinge Israel til at efterkomme Den Internationale Straffedomstols ordre om at standse Rafah-offensiven.

– Medlemslandene skal indføre sanktioner, våbenembargoer og suspendere de diplomatiske/politiske forbindelser med Israel for at sætte en stopper for angrebet, skriver den italienske menneskerettighedsadvokat.

Albanese foretager ikke en konsekvensanalyse. “En sådan målrettet aktion, for at knække Israel, ville bringe ‘verdenssamfundet’ i ledtog med nogle af verdens mest blodtørstige regimer, såsom Iran, som åbent går ind for at udslette Israel fra landkortet.

Norges, Irlands og Spaniens anerkendelse af “Palæstina” blev mødt med begejstring af Hamas. Det er den linje, Albanese vil følge, indtil målet er nået. FN vil tage parti for regimer og bevægelser, som åbent går ind for folkemord.

Albanese har længe betegnet sig selv som ekstrem. Hamas’ grusomheder har ikke dæmpet hendes vilje til at straffe Israel.

Konklusionen er indlysende.

ANNONSE