Nyt

Mange sammenligner Hamas’ jødehad med nazisterne under Hitler. Faktum er, at de er meget værre. I lang tid var nazisterne tilbageholdende og forsøgte at skjule deres ugerninger. Hamas er derimod meget stolt af sit barbari og de monstre, de sender ud, og de filmer dem gerne og lægger dem ud, så alle kan se dem.

Hvorfor gør de det? “Det er svært at forstå dette niveau, dette dyriske lavpunkt. De har trods alt givet indikationer i lang tid. Palæstinenserne er de eneste olympiere, som dræber deltagere i uskyldige sportsgrene bare for at komme på tv.

Norske politikere og ansatte i Udenrigsministeriet (UD) fører nu an i antisemitismen, både nationalt, og desværre også internationalt.

Arabere, som bor i visse områder af Mellemøsten, kalder sig palæstinensere. De repræsenteres af Hamas, en gruppe antisemitter, som nyder at kidnappe, torturere og dræbe mennesker, som de ikke kan lide. De er også ligeglade med, om det går ud over deres “egne”.

ANNONSE

Udenrigsministeriet soler sig stadig i Oslo-aftalens fadæse, som var i dødvande fra starten, hvilket de vidste på forhånd. Arafat var mere snu end en ræv, nærmest en lille djævel fra Egypten, som perfektionerede den palæstinensiske yndlingssport: at stjæle fra sine egne, med andres penge. Han havde ingen intentioner om at leve side om side med Israel. Landet og folket skal fjernes. På samme måde som demonstranterne i dag råber “fra floden til havet”, våbenhvile, tostatsløsning og andre fraser.

Ud over, at facilitere alle tiders jødehad, har norske politikere foræret utallige milliarder af vores skattekroner til disse supernazister. Dette kommer, oven i, sponsoratet af andre kriminelle og forræderiske organisationer, som Clinton Foundation, FN, World Economic Forum og andre. Og Nobelprisen til Obama. Kan det blive værre? Sandsynligvis.

Det startede med den arabiske nationalist – ikke palæstinensiske – mufti af Jerusalem al-Husayni, som allierede sig med Hitler med det fælles mål at udrydde jøderne. Der var andre, der allierede sig med Hitler (Italien, Tyrkiet, Japan, Slovakiet og andre), men ingen fortsatte hans gerninger som nogle arabere i Mellemøsten.

Israel kaldes en apartheidstat; det modsatte er sandt. Der er mere end to millioner arabere i Israel, i modsætning til alle de muslimske lande i Mellemøsten, hvor jøder er blevet fordrevet i hundredtusindvis i en etnisk udrensning uden fortilfælde. Nu er de muslimske lande i Mellemøsten stort set jødefri. Også Gaza var jødefri den 7. oktober 2023.

I samarbejde med Det Muslimske Broderskab, er der også klare forsøg på, at besætte og overtage, mange vestlige lande, herunder Norge. Det er, hvad det forfærdelige Udenrigsministerium, og deres lakajer, politikere, og medier arbejder for.

Men i disse urolige tider kan vi se et større dilemma, hvis vi ser på det større billede. Udgør Det Muslimske Broderskab og Palæstina-banden en nødvendig udfordring, for vores rolige samfund, i lighed med Hitlers udfordring og ønske om fuldstændig dominans, en udfordring som kun Churchill tog op?

Findes viljen og evnen til at overleve, eller er vi blevet sendt ind i La-La-land uden mulighed for at vende tilbage?

Er det kampen mellem min ene ven, som tror fuldt og fast på socialdemokratiets ufejlbarlighed (ligesom Åge Aleksandersen), eller har min anden ven, Mark Steyn, ret, når han siger, at socialdemokratierne i Skandinavien ikke har de rigtige svar? I den såkaldte nanny state, vil barnepigerne automatisk beskytte forbryderne, og give dem nye bleer på. Kun for at opdage, at Hamas ikke bruger bleer.

Hvem er nutidens Churchill?

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok!

ANNONSE