Nyt

Den britiske regering har mandag meddelt, at brugen af ​​mobiltelefoner vil blive forbudt i skoler i England for at undgå forstyrrelser i undervisningen og forbedre adfærden i klasseværelserne.

Retningslinjer for håndhævelse af forbuddet er også blevet udstedt denne mandag, siger regeringen på deres egne websteder. Her fremgår det, at mobiltelefoner også er forbudt i pauserne.

Skoler, der allerede på eget initiativ har indført mobiltelefonforbud, har opnået gode resultater, siger den britiske regering.

Mobiltelefoner er også en faktor i mobning:

I en alder af 12 har 97 % af børnene deres egen mobiltelefon, ifølge Ofcom. Brug af mobiltelefoner i skolerne kan føre til online mobning, distraktion og forstyrrelser i klasseværelset, hvilket igen kan føre til tabt læringstid.

Retningslinjerne fra regeringen er fleksible med hensyn til håndhævelse, rapporterer BBC:

Vejledningen opstiller en række eksempler for at illustrere, hvordan et telefonfrit miljø kan opnås, herunder totalforbud mod telefoner på skolens område, eller regler, der kræver, at telefoner afleveres først på dagen.

Det siger også, at skoler kan tillade elever at beholde deres telefoner, men “kun på den strenge betingelse, at de aldrig bliver brugt, set eller hørt” i løbet af dagen.

Mange britiske forældre er bekymrede over deres børns mobiltelefonbrug:

Vejledningen vil reagere på bekymringer fra forældre om mobiltelefoner, med de seneste data fra ParentKinds National Parent Survey, der afslører, at 44 % af forældrene er bekymrede over mængden af ​​tid, deres børn bruger på elektroniske enheder, hvilket stiger til 50 % af forældrene. forældre til gymnasiebørn.

Men ikke alle i skolesystemet er tilfredse med forbuddet. En fagforening af skoleledere mener, at mobilbrug ikke er et problem.

Men Association of School and College Leaders (ASCL) fagforening sagde, at den ikke forventede, at den nye vejledning ville have nogen mærkbar effekt.

“De fleste skoler forbyder allerede brug af mobiltelefoner i løbet af skoledagen, eller tillader kun brug af dem under begrænsede og fastsatte omstændigheder,” sagde generalsekretær Geoff Barton.

“Vi har mistet tællingen af ​​antallet af gange, at ministre nu har annonceret en nedkæmpelse af mobiltelefoner i skolerne. Det er en ikke-politik for et ikke-problem.

Regeringen bør hellere bekæmpe skadelige platforme, som studerende besøger, mener ASCL:

“Regeringen ville være langt bedre stillet til at bruge sin energi på at bringe de online platforme, hvorigennem børn kan få adgang til forstyrrende og ekstremt indhold.”

Regeringen i London kan ikke selv forbyde mobiltelefoner i skoler i Wales, Skotland eller Nordirland, rapporterer BBC.

 

Køb The Psychology of Totalitarianism her! Køb e-bog her!

 

ANNONSE

Mest læst

Bidens store bagslag