Kommentar

Brigitte Gabriel er en libanesisk-amerikansk konservativ forfatter, taler og kritiker af islam. Hun er grundlæggeren af ​​ACT for America, den største anti-islam organisation i USA. Hun var ti år gammel, da muslimerne erklærede jihad mod libanesiske kristne i 1975.

Opvokset i Mellemøstens Paris

Gabriel blev født i 1964 i en kristen libanesisk familie. Da muslimer ødelagde familiens hus, blev ti-årige Gabriel såret af granatsplinter. De næste syv år boede hun sammen med sine forældre i et 2,4 x 3,0 meter bombeskjul uden sanitære faciliteter, el eller rindende vand – og med kun lidt mad. For at få vand kravlede hun ned i en grøft for at undgå muslimske snigskyttere.

Gabriel emigrerede til USA på grund af krigen i Libanon. Til New York Times kritiserede hun sit eget folk for ikke at tage islam alvorligt nok:

– Moderate muslimer er irrelevante. Jeg voksede op i Mellemøstens Paris. Fordi vi nægtede at læse skriften på væggen, mistede vi vores land til Hizbollah og radikale muslimer.

– Førende islamofob

Gabriel holder foredrag, hun har skrevet bøger, blandt andet «Fordi de hader” og “De skal Stoppes“, hun er leder af organisationen ACT! for America som har 750.000 medlemmer – og hun omtales som en “førende islamofober“.

ANNONSE

I dette foredrag forklarer hun “1400 års ægte islamisk historie på fem minutter”. Muhammad skabte sine egne metoder til at identificere dem, han var imod, siger hun:

– Jøder og kristne fik identificerbart tøj. Den gule stjerne, jøderne modtog, menes af de fleste at være en tysk opfindelse. Det er faktisk en islamisk opfindelse fra det 8. århundredes Irak…

De fem minutter tager hende 17 minutter at gennemføre, men vi tilgiver hende. Hun er så engageret og medrivende, at det sagtens kunne have varet længere:




 

 

Køb “Mesteren og Margarita“! Du kan køb den også som e-bog her.

 

ANNONSE

Mest læst