Tavle

Lidt har Støre forstået af det oprør mod hans politik, som årsmødet i lokal-laget i Trondheim for nylig gav udtryk for.  Støres parti har på landsbasis faldt til under 50 % på meget kort tid.  Støre har de seneste dage demonstreret, at hans politiske hjerte ligger et helt andet sted end hos dem, der i sin tid valgte ham, og at han ikke forstår meget af almindelige menneskers bekymring for hverdagens levevilkår.

Det blev for nyligt kendt, at Statkraft med, regeringens velsignelse, har lovet at give strøm væk til den globale it-gigant Google på et beløb svarende til halvdelen af ​​Oslos årlige forbrug. Kæmpeværket Google vil dog ikke give mere end 100 arbejdspladser. Helt i orden, mener Støre.

Støre-regeringen lovede sidste sommer at forsyne Equinors gas-anlæg på Melkøya i Hammerfest,  med strøm fra land i et omfang, der beslaglægger al uudnyttet strøm i Finnmark.  Støre, der er entusiastisk tilhænger af at opfange CO2 fra industri-udledninger og aflejre drivhusgassen i havets undergrund, kunne bede Equinor om at løse sit udledningsproblem på denne måde. Men Equinor tror, ​​det bliver dyrt. Og så rejser Støre sig og lader Finnmark betale regningen ved, at blive frataget præcis den kraft, der kunne have skabt industriel udvikling i nord. På den måde kan der eksporteres endnu mere gas til afbrænding i andre lande.

ANNONSE

Equinor er en global virksomhed med en stor andel af udenlandske ejere. Og så kommer hensynet til dem før finmarkingernes, når Støre skal prioritere. Længe leve Globalismen og besættelsen af ​​det grønne skifte – skid i Finnmark!

Det er Støre ligeglad med. Overvejelser om Globalisme og Equinors økonomi kommer først. Dagens regering har et helt særligt syn på retsstats-princippet, juridiske afgørelser den er enig i respekteres. Beslutninger, som regeringen ikke bryder sig om, bliver derimod saboteret.

Regeringens kombination af handlings-lammelse og at løbe ærinder for Globale interesser udarmer mennesker og virksomheder. Støre-regeringen beder den norske befolkning om permanent at tilpasse sig ulevelige el-priser. Elprisen er den vigtigste drivkraft for inflationen og betyder, at flere og flere familier bliver økonomisk afhængige af staten.

Erhvervslivet er hæmmet. Tænk, når metal-industrien skal forny de strømkontrakter, der blev indgået, da elprisen var lav! Så slukker lyset for mange industri-afhængige landet over. Ny kraft-raffinerings-industri bliver umulig.

Jonas Gahr Støre er ikke en National leder, men et forbillede for Globalismen. Han er besat af en neurotisk forestilling om, at hvis norsk gas ikke afbrændes i Norge, men eksporteres for at blive afbrændt i udlandet, så bliver verden et bedre sted.

Mennesker med sådanne tanker bør ikke have leder-erhverv, men bør sættes under observation.

 

Køb “Uncertain Science” af Steven E. Koonin som papirbog og som ebog.

 

Køb “The Dying Citizen” af Victor Davis Hanson som papirbog eller som e-bog!</ p >

 

ANNONSE