Kommentar

Landmænd i Italien, Spanien, Frankrig, Tyskland, Holland og Polen har længe forstået hvad EU står for. De spærrer derfor nu indgangsvejene til hovedstæderne med konvojer af traktorer, og dumper vognlæs med svinegylle foran indgangen til nationalforsamlingerne i protest mod EU’s vanvittige landbrugspolitik.

Det gør dog ikke indtryk på de 43.000 EU-bureaukrater i Bruxelles. For mens nedbrydningstendenserne i EU kun bliver mere og mere tydelige, skubber den autokratiske EU-kommission ufortrødent frem med ny ‘grøn’ lovgivning, som er baseret på woke pseudovidenskab, og som gør livet mere og mere vanskeligt og mere centralt styret for EU-borgere.

For medens du gennemlever en energipris-krise, der er selvforskyldt af din regering, og mens du venter på, at de pakker ACER-4 ind i endnu flere løgne og udokumenterede påstande om fortræffeligheden af Europæisk energipolitisk samarbejde, skrev EU- kommissionens videnskabelige råd to rapporter om, hvordan landbruget skal opfylde klimamålene.

ANNONSE

I det ene, EU’s grønne initiativ, Et bæredygtigt fødevaresystem for Den Europæiske Union, https://scientificadvice.eu/advice/a-sustainable-food-system-for-the-european-union/

Den anden undersøger, hvordan EU vil opfylde sine klimamål, EU Klimaadvisory Board anbefaler ambitiøse 2040 klimamål og presserende overgange for Den Europæiske Union, https://climate-advisory-board. europa .eu/news/eu-climate-advisory-board-recommends-ambitious-2040-climate-target-and-urgent-transitions-for-the-european-union.

Det er ikke ligefrem behagelig læsning. I hvert fald ikke hvis man er landmand og har dyr i båsen, eller er forbruger og spiser kød, og det gør de fleste af os.

EU mener, at landmændene skal ændre deres landbrug, og at forbrugerne skal ændre deres kost. Ifølge EU’s videnskabelige komité udleder køerne og grisene for meget metangas. De prutter simpelthen for meget. Og forbrugerne drikker for meget mælk og spiser for meget rødt kød, hvilket EU-Kommissionen mener er usundt. De koster medlemslandene for meget i sundhedsudgifter.

For at klimamålene og de sundhedspolitiske mål kan nås, skal produktionen af ​​rødt kød falde med 89 % i forhold til produktionen i 2021! Mælkeproduktionen skal reduceres med 70 %! Forbrugerne skal skifte til en plantebaseret kost.

Det foreslår Europa-Kommissionens videnskabelige råd. Og det, de foreslår, vil blive vedtaget af et woke EU-parlament, hvis ikke nogen snart bringer høtyverne frem. Du har noget at se frem til.

Det er bare et spørgsmål om at slagte køer, grise og får, smide brændeovnene ud og nøjes med stadig dyr strøm og nye krav om at efterisolere huset, hvis EU og woke-skøre politikere får hvad de vil have.

Øystein Steiro Sr.

 

ANNONSE