Nyt

Chefen for Den Europæiske Centralbank, Christine Lagarde, er blandt dem, der rykker ud og advarer mod, at Trump bliver valgt. Det er uklart, hvem hun henvender sig til. Tror hun, at amerikanerne noterer sig, hvad hun mener? For andre vil det snarere være en illustration af, at eliten står sammen og frygter Trump.

Det er uhørt, at førende europæiske politikere tager afstand fra en kandidat ved det amerikanske valg. Lagarde og Thierry Breton afslører, at de ikke respekterer demokratiske regler. De er på den korrupte Bidens side.

Hvorfor? Det, de siger om Trump, er beviseligt forkert. Han er den eneste præsident i 72 år, der ikke har ført USA i krig. Under Trump var der også økonomisk vækst for arbejdere. Ved konstant at advare mod Trump afslører Lagarde, hvad hun står for: Davos-elitens interesser.

ANNONSE

Genvalget af Donald Trump som amerikansk præsident vil være en trussel mod Europa, mener den europæiske centralbankchef Christine Lagarde.

– Du behøver kun at se på handelsbarrierer, hans forpligtelser med hensyn til Nato og hans holdning til kampen mod klimaændringer, siger Lagarde til France 2 TV-kanalen.

Hun mener, at konklusionen bliver klar, hvis man lærer af historien – nærmere bestemt Trumps første fire år som præsident. Så må genvalget af Trump betragtes som en trussel mod Europa, mener chefen for Den Europæiske Centralbank (ESB). (NTB)

 

Køb billetter til læsermøde med Mikael Jalving her!

</a >

 

ANNONSE