Kopierede/fra hoften

Offentliggørelsen af ​​177 navne på Jeffrey Epsteins edsvorne udtalelse, som vi skrev om før jul i Dokument, er blevet udsat, efter at en kvinde, en “Jane Doe”, appellerede kendelsen fra en dommer i New York.

Tidligst 22. januar

Afgørelsen besluttede, at dokumenter, der er relevante for en ærekrænkelsessag mod Epsteins tidligere assistent Ghislaine Maxwell anlagt af Virginia Giuffre, skulle frigives, men tidligst den 1. januar 2024. En appelfrist pr. 14 dage.

Dokumenterne vil ikke blive offentliggjort før tidligst den 22. januar, bekræfter USA. District Court for Southern District of New York før NewsNation.

Udsættelsen kommer, efter at en “Jane Doe” fik 30 dages udsættelse for at overveje hendes anmodning om at forblive anonym.

Bill Clintons eskapader

Dokumenterne forventes at identificere 177 personer, som tidligere er blevet omtalt som “John Doe” eller “Jane Doe”. Dommeren tillod navnene på flere af Epsteins ofre, som også er nævnt i dokumenterne, at forblive anonyme.

ANNONSE

Giuffre har detaljeret Bill Clintons Escapades på Epsteins private caribiske “orgie-ø” Little Saint James.

– Må sandheden komme frem

I kommentarfeltet under Documents tidligere omtale af kendelsen skriver signaturen “Nantroende”:

– Jeg er bange for, at dette kan være lidt ligesom udgivelsen af ​​14.000 timers optagelser fra sikkerhedskameraerne på Capitol den 6. januar. Dette vil formentlig blive sløret for og forsøgt bagatelliseret så meget som muligt. Eller måske kommer Loretta [dommeren, der beordrede afsløringen] ud i en “ulykke”. Må sandheden komme frem.

177 av Jeffrey Epsteins sammen­svorne skal navngis

 

 

 

 

Køb “Dumhedens anatomi” af Olavus Norvegicus! Køb e-bogen her.

ANNONSE

Læs også

Læs også