Nyt

En muslimsk familie i Nashville, Tennessee, blev tirsdag anholdt for at have overfaldet den yngste søn i familien, fordi han konverterede til kristendommen. De krævede, at han vendte tilbage til islam.

Offeret fortalte politiet, at hans far, mor og bror gentagne gange slog ham og spyttede ham i ansigtet, ifølge en arrestordre indhentet af Fox 17Desuden brugte moderen en kniv og skar bagsiden af ​​hans hånd.

Teenagerens arbejdsgiver var bekymret for drengen og ringede til politiet i Nashville, som rykkede ud til hjemmet, hvor de fandt ham rystende og forskrækket med pjusket hår. Offeret havde flere sår og blå mærker i ansigtet, og blev bragt til et lokalt hospital til behandling.

ANNONSE

– Reagerende betjente fra Metropolitan Nashville Police Department (MNPD) blev rapporteret at have fundet offeret “skælvende og forskrækket” med “pjusket hår.” Offeret så også ud til at være blevet “skåret tilfældigt” med klumper i ansigtet.

Faderen, moren og broderen blev alle tidligt tirsdag anholdt, og sigtet for vold i hjemmet, legemsbeskadigelse og grov vold med et dødbringende våben. Broen, John Kadum, og faderen, Nick Kadum, blev angiveligt løsladt tirsdag eftermiddag.

Moderen, Rawaa Khawaja, er fortsat varetægtsfængslet og er sigtet for vold i hjemmet.

Jamal siger, at det kun er en gruppe mennesker, der skader eller dræber deres børn, der konverterer til kristendommen. Det gør jøder i Israel ikke, og det gør kristne heller ikke i Amerika.

– Dette er dog normalt i muslimske lande og samfund.

<=”a” / 410″ >

Køb “How the Authority bluffed us” af Robert Malone her!”

ANNONSE