Doc-TV

Utslitte talibanere forteller Aftenposten at de er utbrent av a4-livet. De lengter tilbake til sine glansdager, da alt de måtte gjøre var å planlegge angrep på fienden. Er virkelig botemiddelet mot terrorisme åttetimers arbeidsdag?

Kanskje er det strategisk planlegging og bruk av både kropp og intellekt de savner, mens de sløves i kontorstolene? Uten å sammenligne Vesten med det totalitære klansamfunnet som utgjør Afghanistan, kan det synes som om folk sløves av hverdagen her også. Vi har behov for en intellektuell og åndelig renessanse, sier Jordan Maxwell. Folk må forstå hvordan nasjonen deres og det internasjonale samfunnet faktisk fungerer, for å unngå å bråvåkne i det siste rest av sivilisasjon ramler fra hverandre.

Hvor mye klimakrig med påfølgende økonomisk nedgang kan vi tåle? Hvor mange organiserte plyndringer skal forretningseiere tåle, slik som den butikker i Oxford Street opplevde onsdag ettermiddag? Hjelper det å velge andre politikere fra samme klasse?

ANNONSE

Velkommen til Dagsorden.


YouTube
Viktig melding! Abonner på vår nye YouTube-kanal, vi ønsker å tilby et alternativ skulle Rumble svikte.

Rumble

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis, og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Johan Westerholms bok fra Document Forlag!


Kjøp Ruud Koopmans bok fra Document Forlag!

 

ANNONSE