Doc-TV

Det skorter på intellektuelt liv i Høyre, som først nå hiver seg på innvandrings­debatten. Men den er over for lengst. Innvandringen kan tømme hele Oljefondet, advarte NHO allerede i 2006. Fikk aldri Høyre med seg Brochmann-utvalgets rapport fra 2011 eller SSBs innvandrings­regnskap fra 2013? Har de øyne i hodet?

I stedet gav Høyre seg hen til brunbeisingen, og jammen snakker de fremdeles om retorikken til Sylvi Listhaug. Uansett er det å foreslå bussing eller bosetting i nord for å bøte på en vidåpen grense, med de konsekvensene den har for borgernes sikkerhet, kultur og felleskap, nå i 2023 intellektuelt tilbakestående.

I likhet med andre europeiske folkeslag får også nordmenn kjenne dette både på kroppen og lommeboka, for å ikke nevne sosialt: Fremmede, fiendtlige kulturer får utfolde seg fritt på bekostning av deres egen. Oppå det hele gis de særrettigheter. Nordmenn diskrimineres i eget land, og hverken bussing eller alternativ bosetting løser det problemet, om man moraliserer aldri så mye.

ANNONSE

Heldigvis finnes det politisk intellektuelt liv andre steder i verden.

Velkommen til Dagsorden.


YouTube
Viktig melding! Abonner på vår nye YouTube-kanal, vi ønsker å tilby et alternativ skulle Rumble svikte.

Rumble

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis, og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

ANNONSE