Nyt

Den katolske præst Francis Palle (80) blev fredag ​​brutalt tævet og røvet af en gruppe “demonstranter”. De fortsatte med at slå ham, efter at han lå på jorden, og far Palle er nu på intensiv. Hændelsen har chokeret og oprørt menigheden og lokalsamfundet.

Den katolske avis Tribune Chretienne skriver:

Fader Francis Palle, 80 år og medlem af kongregationen, den katolske lokale kirkelige sammenslutning, Saint Vincent de Paul i Saint-Étienne, blev brutalt angrebet af uromagere. Begivenhederne udspillede sig fredag ​​den 30. juni og efterlod far Palle alvorligt kvæstet og bevidstløs.

Ifølge øjenvidner angreb en gruppe uromagere pludselig far Palle, omringede og slog ham uden nogen åbenbar grund. De ramte ham med ekstrem kraft og slog ham hårdt til jorden. Endnu værre, disse mennesker fortsatte med at slå ham, mens han allerede lå på jorden, hvilket efterlod præsten i kritisk tilstand.

Udover dette brutale angreb begik angriberne også røveri ved at tage far Palles mobiltelefon og pung.

De lokale myndigheder blev hurtigt underrettet og sendte et beredskabshold til stedet. Far Palle blev straks fragtet til det nærmeste sygehus, hvor han lige nu er på intensiv behandling for sine alvorlige kvæstelser.

Dette brutale angreb udløste forargelse og rædsel i lokalsamfundet og udenfor. Medlemmer af Saint Vincent de Pauls kongregation, såvel som mange beboere, samledes for at fordømme det denne utilgivelige voldshandling og udtrykte deres støtte og bønner for fader Palles hurtige bedring.

Det er ikke første gang, franske præster er blevet udsat for vold, også med døden til følge. For pater Palle endte det godt, han er udskrevet af sygehuset og tilbage i tjeneste. Ikke alle er så heldige.

Fader Jacques Hamel blev dræbt under udførelsen af ​​messen inde i Guds hus, hvilket er en yderligere alvorlig omstændighed.

Hvis noget lignende skete for en imam, ville det udløse enorme reaktioner og aldrig blive glemt. Nu skal man sige, at det norske telegrambureau, NTB, havde bred dækning af terrorangrebet, men det er som slettet fra hukommelsen:

ANNONSE

Ifølge en nonne, der var til stede i kirken, blev den 86-årige præst tvunget på knæ, og da han forsøgte at forsvare sig, blev han dræbt. Hun fortæller, at de to angribere filmede sig selv.

– De udførte en slags ceremoni omkring alteret, på arabisk. Det er forfærdeligt, siger søster Danielle til tv-kanalen BFM.

– Han var en stor præst, tilføjer hun.

Angrebet fandt sted i Normandiet ikke langt fra Rouen i juli 2016.

https://www.document.no/2016/08/02/satan-pa-besok/

ANNONSE