Kommentar

… Men den fremtrædende vaccinekritiker Dr. David Martin taler til os. I sit vidneudsagn i Europa-Parlamentet sætter han coronavirus ind i en historisk kontekst og hævder, at det blev “bevidst frigivet” for at øge offentlighedens accept af vacciner.

Dr. David Martin talte for nylig på den tredje internationale Covid-konference i Europa-Parlamentet, hvor den amerikanske biokemiker Dr. Robert Malone også var inviteret. 

– En form for biologisk krigsførelse

Dr. Martin erklærede, at COVID-19 coronavirus blev “frigivet ved et uheld eller med vilje” og faktisk var en form for biologisk krigsførelse. Hensigten var at skabe en verdensomspændende pandemi til gavn for medicinalgiganterne gennem massive vaccinationsprogrammer.

Dr. Martin underbyggede sine konklusioner med en provokerende, evidensbaseret tidslinje:

  • 1965: Coronavirus identificeret som en af de første smitsomme, replikerbare virale modeller, der kunne bruges til at modificere en række andre menneskelige tilstande. Det blev isoleret, kunne modificeres og blev forbundet med almindelig forkølelse.

– Senere begyndte vi at lære, hvordan man kunne modificere et coronavirus ved at indsætte dem i dyr som hunde og grise.

  • 1967: De første forsøg på at vaccinere mennesker med modificeret coronavirus.
  • 1990: Pfizers første spike protein-vaccine. Kort tid efter opdagede lægemiddelproducenterne, at vacciner mod coronavirus ikke virker. 

– Da coronavirus er en formbar model, muterer den. Alle medicinske publikationer konkluderede, at coronavirus undslipper vacciner, fordi det ændrer sig og muterer for hurtigt til, at der kan udvikles en vaccine. Tusindvis af publikationer fra 1990 til 2018 citerede disse resultater.

  • 2002: University of North Carolina tager patent på en “infektiøs replikationsdefekt klon” af coronavirus. Dr. Martins fortolkning af udtrykket var “et våben til at ramme individer uden at skade andre individer”. Han forklarede, hvordan dette patent blev indgivet i 2002 på arbejde finansieret af den amerikanske regerings National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) under ledelse af Anthony Fauci, og det “skete på mystisk vis et år før SARS 1.0” og konkluderede, at SARS ikke var naturlig. 

– SARS blev udviklet af mennesker; en livssystemmodel til faktisk at angribe mennesker, og de patenterede den i 2002.

  • 2003: I 2003 indgav Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en patentansøgning på SARS-coronavirus isoleret fra mennesker. Patentansøgningen blev afvist to gange, men godkendt i 2007.
  • 2005: Dette patogen udpeges specifikt som “platformsteknologi” for bioterrorisme, biologisk krigsførelse og biovåben. 
  • 2016: En tidsskriftartikel hævder, at SARS-coronaviruset er klar til at blive overført til mennesker. Det var WIV1 – Wuhan Institute of Virology Virus 1. 
  • 2017/2018: Følgende sætning blev almindelig i det medicinske samfund: “Der vil ske en utilsigtet eller forsætlig frigivelse af et luftvejspatogen.”
  • 2019: I april 2019, syv måneder før data om patient nummer et blev frigivet, blev fire patentansøgninger fra Moderna ændret til at omfatte begrebet “utilsigtet eller forsætlig frigivelse af et luftvejspatogen” som begrundelse for at skabe en vaccine mod noget, der ikke eksisterede.

Dr. David Martin fortsatte med at læse en erklæring fra forhandlingerne i National Academy of Sciences i 2015:

– For at opretholde finansieringsgrundlaget efter krisen skal vi øge offentlighedens forståelse for behovet for medicinske modforanstaltninger, såsom pan-influenza- eller pan-coronavirus-vacciner. En vigtig drivkraft er medierne, og økonomien vil følge hypen. 

– Naturen og videnskaben blev kapret 

– Hele denne historie startede i 1965, da vi besluttede at kapre en naturlig model og manipulere den. Videnskaben blev kapret, da de eneste spørgsmål, der kunne stilles, var spørgsmål, der var godkendt under patentbeskyttelse af CDC, FDA, NIH og lignende organisationer over hele verden. Vi havde ingen uafhængig videnskab. Videnskaben var blevet kapret, og desværre var der intet moralsk opsyn – i strid med alle de værdier, vi står for.

I sin tale mindede Dr. Martin om sit tidligere engagement i Europa-Parlamentet for over et årti siden, hvor han advarede om konsekvenserne af at bevæbne naturen mod menneskeheden. 

Dr. David Martins fulde tale kan ses nedenfor:

 

ANNONSE