Doc-TV

Den vinteren vi går i møte kan bli en prøvelse for noen og enhver. Det er ubegripelig at en regjering utgått fra Ap og Sp legger frem et statsbudsjett hvor man legger sten til byrden for vanlige folk og selv de med lite å rutte med. Særlig for en stat som er blant verdens rikeste. Tror de ikke at folk forstår?

Dette budsjettet river vekk tilliten mellom myndighetene og befolkningen og den var ikke sprek i utgangspunktet. I dag hørte vi om fylkespolitikere som synes de fortjente dobbel lønn da Viken skulle oppløses. 97 politikere nøt godt av dobbel lønn fra oktober i fjor og ut året. Eier de ikke skam?

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

ANNONSE

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

ANNONSE