Doc-TV

Falangen mot Trump har tilsynelatende hatt initiativet. Nå rakner det. Budskapet fra velgerne i Wyoming var ikke til å ta feil av. Liz Cheney hadde den frekkhet å påstå at hun lett kunne vunnet hvis hun også hadde støttet Trump, men det ville hun ikke. Det var jo hele poenget. Velgerne strøk henne fordi hun ikke ville stå for hans politikk, men kun var opptatt av å ødelegge politikerne eliten hater.

Cheney sier hun kunne vunnet hvis hun ikke var Cheney. Nettopp. Hun ville ikke. Hun trodde det lå en fremtid i å bekjempe Trump.

Lykken smiler til Trump. Det spør om Garland og Biden tør å gå løs på Trump med denne beskjeden fra velgerne. Ønsker de å tape i november? Det er forresten ikke Garland og Biden som styrer, det er Susan Rice og Lisa Monaco, begge Obama-håndlangere.

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE

Læs også

Læs også