Kommentar

Den normalt pessimistiske Victor Davis Hanson – en af verdens bedste historikere efter min mening – er i usædvanlig godt humør. Hør bare:

“I november“, hvor der skal være midtvejsvalg i USA, “vil vi sandsynligvis se et historisk ‘Nej’ til venstrefløjens ortodokse dagsorden, der har resulteret i uholdbar inflation, energipriser, som ingen kan betale, krig og udenlandsk ydmygelse, eksploderende kriminalitet, racefjendskab – så vel som arrogant trodsighed fra dem, der bevidst har gennemført disse katastrofale politikker.

De vil nu blive erstattet af en tilbagevenden til det, der virkede indtil for nyligt.”

Hanson tænker naturligvis på meningsmålingerne, der tyder på en alvorlig nedtur for eliternes parti, demokraterne, der står til at tabe deres flertal i Kongressen. Magten vil dermed overgå til republikanerne, der er blevet arbejdernes og den lille næringsdrivendes parti.

Men lad os ikke glemme, at magthaverne kan kendes på, at de har magten, og at de vil bruge ethvert middel, inklusive valgsvindel og nye corona-panikker, for at bevare den.

ANNONSE

https://www.theepochtimes.com/the-real-reset-is-coming_4359506.html?fbclid=IwAR1ZXbBcXkipoiEv1BeMQ_Mg9TQ71VgVB6lOandbnj3LvBTpzAfq5NoTjwA

ANNONSE