Nyt

‘Indvandrerkvinder får nu færre børn end danske’, skrev Kristeligt Dagblad, tidligere på ugen. Den gode nyhed blev en Ritzau-citathitorie, og kunne eksempelvis læses på TV2.dk. Jeg påpegede, at den brede pensel skjulte Menapt-indvandringens fødselstal, men erkendte at min mistanke var baseret på indicier. Den gode Christian Marcussen har fået Danmarks Statistik til at lave en særkørsel, og guess what – den gode historie var løgn og latin.

“Nu har jeg fået tallene. De viser, at en gennemsnitlig etnisk dansk kvinde får 1,76 børn.
Kvinder fra MENAPT-lande får 2,4 børn.
Kvinder fra øvrige ikke-vestlige lande (Ukraine, Kina, Filippinerne osv) får 1,5.

På landeniveau gælder, at syriske kvinder får over 3 børn og pakistanske kvinder lidt under 3 børn, mens filippinske kvinder får under 1 barn.” (Christian Marcussen)

ANNONSE