Doc-TV

Nemesis er det gamle greske ordet for gjengjeldelse. Det er noe man nedkaller over eget hode hvis man ikke viser beherskelse og måtehold. Vesten har gjort noe mot Russland som ikke noe land er blitt utsatt for: Sentralbankens midler i utlandet er blitt fryst slik at Russland ikke lenger kan forsvare sin egen valuta.

Det kalles unstricted warfare – fordi vi kan så gjør vi det. Men det vil utløse en motreaksjon. Kina vil aldri finner seg i at de blir utsatt for lignende metoder og vil nok ikke at de lykkes, for eksemplets skyld.

Men vestlig elite klarer ikke ta inn over seg at Kina er den største fienden. Hvis Kina stiller seg bak Russland blir styrkeforholdet et helt annet.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

ANNONSE

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

ANNONSE