Doc-TV

Demokratene og woke-mediene kaller 6. januar et angrep på demokratiet. De vil derfor at «hver eneste dag er 6. januar». Dette minner om bruken av 22. juli i Norge, og samme begrep brukes nå i nye sammenhenger: Angrep på demokratiet. Hackingen av Amedia var «et angrep på demokratiet». Virkelig?

Når de samme politikerne og mediene som introduserer et slikt begrep sier at 6. januar var på linje med Pearl Habor og 9/11, sprenger man alle grenser. Da legges veien åpen for det ultimate kort: Auschwitz. I sendingen torsdag ble det sagt av en historiker at bildene fra Kongressen kunne sammenlignes med bildene fra befrielsen av kz-leirene.

For dem som har fulgt venstresiden eller tilhørt den er dette velkjente toner: Alt ender til slutt i nazisme og Auschwitz. Men det pleide å være akademikere og journalister langt til venstre som holdt seg med slike ideer.

ANNONSE

Nå preger de partiet som sitter med makten i USA.

I videospilleren kan dere gå frem til slutten av nedtellingen for å komme til starten av programmet med en gang.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Skriv en mail til dan@document.no hvis du ønsker å bli med på mailinglista der vi gir dere daglige oppdateringer om sendetider.

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

ANNONSE