Doc-TV

Det pågår en krig mot vår sunne fornuft. Liksom i Orwells “1984” der torturisten forlanger at hovedpersonen skal godta som sannhet at 2+2=5. Pinslene fortsetter til han godtar det som sannhet og kommer ut på den andre siden som tilbeder av Big Brother. Vi gjennomgår noe lignende i våre dager. Men vi akter ikke kapitulere for den psykiske torturen.

En del av dette mentale skiftet er å benekte at det foregår. Men ser man på oppløsning av kjønn i idretten, ser man at det er et angrep på kvinneidrett og på kvinner overhodet. En mannlig svømmer i USA er ved å bryte alt av rekorder innen kvinnelig svømming. En veteran reagerer med å slutte. Dette handler ikke om en freak-figur. Det er alle som står bak Leo Thomas som gjør fenomenet skremmende: Dette er fremtiden. Menn som sier de er kvinner skal kunne entre alle arenaer der kvinner konkurrerer med hverandre. Det vil smadre kvinneidretten. Er det virkelig greit?

Det norske håndballandslaget må bli mer melaninrikt, mente Dagbladet etter VM-seieren. Det samme sa Aftenposten om det kvinnelige fotballandslaget. Det er noe sykt over disse ideologiske kjepphestene, men de ris mer iherdig enn noen gang, som om de har et mandat fra historien.

ANNONSE

Det var det bolsjevikene mente de hadde. Derfor kunne de bryte alle regler, formelle som uformelle, og bruke vold mot dem de definerte som fiender. Vi ser samme tendens i dag.

Mediene har ikke fortalt den vanlige kvinne og mann om det fulle omfang av kjønns- og identitetspolitikken. Det vil gå opp for dem den dagen det er en mannlig langrennsløper som sier han er kvinne og utklasser Therese Johaug. Da vil noen illusjoner briste.

 

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Skriv en mail til dan@document.no hvis du ønsker å bli med på mailinglista der vi gir dere daglige oppdateringer om sendetider.

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria