Kopierede/fra hoften

Først var der Clinton Foundation, som var en pengemaskine til at berige og påvirke og realisere Clintons ambitioner. Det spil er ikke slut. Hillary fortsætter med at trække i trådene på trods af, at Bill har været en skygge på væggen i sagen mod Ghislaine Maxwell. Her møder vi et nyt fænomen i nutidens verden: Immunitet for en særlig kaste af mennesker med de rigtige forbindelser. Biden-familien er i samme kategori. De ved, at de ikke vil blive tiltalt, uanset hvor grov korruptionen er. Dem, der tager sig af det, er medierne, som er en del af et system, der gør det muligt med “plausible deniability”, troværdig benægtelse, til Bidens bror svarede, da han blev spurgt, hvordan de turde drive mistænkelige forretninger med så offentlig en profil.

Med Big Tech på holdet har medierne uimodståelig magt, og redaktionen ved, at succes afhænger af at følge ordrer.

Vi taler om en magtkonstellation, der dikterer politik og har sat sig som mål at redesigne verden.

Informationssamfundet har skabt ufattelige formuer, og ejerne af disse formuer har opdaget, at de har en magt, der langt overgår nationalstaterne. De vil bruge det til at løse verdens problemer på deres egen måde.

En af de mest fremtrædende er Bill og Melinda Gates. Den tidligere norske statsminister Erna Solberg er inde i varmen og ved nok meget, hun ikke siger offentligt. Der var en grund til, at regeringen ønskede at holde corona-beslutninger ude af det offentlige domæne i halvfjerds år. Så er de fleste, der husker, hvad der blev sagt, døde.

ANNONSE

Det er et ret åbenlyst hensyn, der ikke er blevet stillet. Vi tænker for godt om politikerne.

Teknologisk mur

Når medierne ikke formår at fortælle, hvad de store laver, bliver det svært at forstå, hvad teknologien går ud på. Det bliver mystificeret. Men vi ved nok til at forstå, at de planer, de har for jordens befolkning, er storslåede: Under dække af at yde sundhedspleje udføres befolkningskontrol. Samtidig er test af digital sundhed i den fattige del af verden en testkanin for metoder, som senere skal implementeres i de rige.

Lin Chan skriver indsigtsfuldt om den nye digitale sundhedsteknologi i Asia Times og samtidig i Times of Israel. Norge er dybt involveret i vaccinealliancen Gavi, som spiller en nøglerolle.

Sidste september lancerede ID2020 Alliance , der leverer digitalt ID, i samarbejde med vaccinealliancen vaccine alliance Gavi og Bangladeshs regering, et nyt program, der kombinerer biometri og blockchain for at give digitalt ID med vacciner. digital ID with vaccines

Flere problemer med et greb

Man bruger et reelt problem som udgangspunkt til at gøre ting som ellers ville have vakt modstand. Digital identificering er et værktøj som kan bruges til meget.

Både ID2020 og Gavi Alliance er støttet af Bill Gates gennem Microsoft og Bill & Melinda Gates Foundation, og programmet udnytter immunisering som en mulighed for at etablere digital identitet, som i dette tilfælde vil spore, hvem der har modtaget vaccination. Ifølge en analyse offentliggjort af Pew Research Center i juli sidste år placerer Bangladesh sig på en ottendeplads som det mest folkerige land i verden i 2020, men lider stadig af udbredt fattigdom.

Brasilien, Bangladesh, Rusland og Mexico er alle blandt de 10 største lande målt efter befolkning i dag. I 2100 forventes de at blive overhalet på denne liste af Den Demokratiske Republik Congo, Etiopien, Tanzania og Egypten.

https://t.co/yWtjZxBNPu pic.twitter.com/9pdiiIZg8H — Pew Research Center July 22, 2019

Congo, Etiopien, Tanzania og Egypten er ikke ligefrem mønstre for udvikling og stabilitet. Hvad hvis Gates og Gavi får mulighed for at regulere befolkningen via fjernbetjening? En verden, hvor Pakistan har 400 millioner og Nigeria 700, er ikke ligefrem tillokkende.

Pandemi en mulighed

Pandemien ramte og giver mulighed for at realisere løsninger, som ellers ville være en umulighed.

Nu med det pludselige udbrud af Covid-19-pandemien, ser dette ud til at have givet en mulighed for at spore global sundhed ind i en ny æra med digital sundhedspleje.

Artiklen er skrevet før indførelsen af ​​coronapas, men den viser kun, at udviklingen er gået i den retning, forfatteren skitserer: Vaccinepas har meget større anvendelighed end blot at vise, hvem der er blevet vaccineret.

Tony Fauci har demonstreret, at de, der kontrollerer passene, bestemmer, hvem der må kalde sig fuldt vaccineret. Det er ikke længere to skud, men tre. Hvis du kun har to, falder du i kategorien uvaccinerede. Har folk indset, hvilke magtgreb dette er?

Udvider eksisterende love

USA har allerede love mod forebyggelse af bioangreb. I den digitale verden bygges “integrerede løsninger”. Hvem ville have troet, at kropsfunktioner og kryptovaluta kunne kædes sammen? Vi skal lære at tænke på en helt ny måde.

Med den øgede brug af kontaktløs betaling indgav Microsoft i marts et patent (nr. 060606) på et kryptovalutasystem, cryptocurrency system, knyttet til kropsaktivitetsdata såsom hjernebølger og kropsvarme, og bevægede sig tættere på en kontantløs økonomi i lyset af Covid-19-smitten.   

Faktisk vil Kongressens nyligt foreslåede TRACE Act -lov (H.R. 6666) til at spore og sætte potentielle Covid-19-inficerede personer i karantæne, hvis de bliver vedtaget, blive yderligere forstærket af blockchain-aktiveret digitalt ID knyttet til registreringer af immunisering og kropsaktivitet aktiveret kryptovaluta-system. body-activity enabled H.R.6666 er relateret til 2003 Biological, Chemical, and Radiological Weapons Countermeasures Research Act (S. 666) om statens reaktion for at opretholde offentlig sikkerhed under bioterror eller pandemiske nødsituationer.

Interface 

Før talte man om, at maskiner talte med hinanden. Såkaldt interface. Nu handler det om, at mennesker og maskiner interagerer. Ved hjælp af nanoteknologi kan man implantere hormoner hos kvinder, der gør det muligt at stoppe ægløsning via fjernbetjening. Igen er Gates Foundation drivkraften.

Igen finansieret af Bill & Melinda Gates Foundation, et andet eksempel på denne menneske-maskine-grænseflade i sundhedsvæsenet er en trådløs præventions microchip, der kan aktiveres af en fjernbetjening, som en del af fondens mål om at bringe præventionsmidler og -forsyninger til 120 millioner kvinder rundt om i verden i 2020. 120 million women  (..)

Men hvis myndighederne kan “overtale” indbyggerne til at tillade chips i kroppen, kan det vel bruges til andre typer kontrol?

I 2014 benyttede Bill Gates det Massachusetts-baserede MicroCHIPS – for nylig erhvervet af San Diegos biofarmafirma Daré Bioscience – for at udvikle en implanterbar præventionsmikrochip, der udsender hormoner og kan tændes og slukkes til familieplanlægning. birth control microchip

Implanteret under huden opbevarer mikrochippen en forsyning af hormonet levonorgestrel, (en hormonel medicin, der bruges i en række præventionmetoder) i reservoirer hermetisk forseglet med titanium og platin på chippen. Forseglingen smeltes med en elektrisk strøm fra det interne batteri, som frigiver 30 mikrogram af hormonet om dagen.

Teknologien er så avanceret at det kan tage pusten fra et almindeligt menneske. Men dette er ikke sci-fi. Det er realiteter. Dette er hvad disse superrige mennesker tillader sig: At lege guder og de har allerede købt politikere som Erna Solberg og medierne.

Efter stoffet er frigivet hærder forseglingen på plads igen, og chippen anslås at holde op til 16 år. MicroCHIPS skal stadig indsende en ansøgning til Food and Drug Administration, og som med alle chips og trådløse enheder skal teknologien være stærkt krypteret for at forhindre hackere i at få adgang til enheden.

Med den fart som FDA har sat op det sidste år, vil det amerikanske kontrolorgan næppe stikke kæppe i hjulene.

Som guder

Bill Gates har haft disse tanker længe. Men hvordan skaffede han sig netværket til at realisere dem?

Bill Gates’ støtte til denne teknologi kan spores tilbage til hans interview with Bill Moyers fra 2003, hvori han citerer the Club of Rome’s  advarsler om grænserne for vækst limits of growth og udtømning af verdens ressourcer, hvilket var med til at forme hans bekymring over globale udfordringer forårsaget af uholdbar befolkningstilvækst, især i fattige lande. Andre har snakket om at løse problemerne, de superrige gør noget ved dem.

Uden at spørge.

Digitizing health—vaccine passports, birth control microchip implants?

ANNONSE