Doc-TV

Alf R. Jacobsens bok er i hus og er på vei ut til alle som forhåndsbestilte. Torsdag kan de som vil oppleve et 40 minutter langt foredrag av forfatteren. Stalins svøpe reiser mange spørsmål om Arbeiderpartiets rolle etter den russiske revolusjon. Ting som er opplest og vedtatt viser seg å være mer komplekse og man oppdager til ens forbauselse: Det kunne gått annerledes. Norge måtte ikke falle ned på de alliertes side. Fordi vi har vært heldige tror vi at vi er beskyttet. Men det er vi ikke.

Innsikten i historiens forløp og de personlige valg som kan koble en nasjon inn på et annet spor, burde lære oss å navigere i dag. Men det står dårlig til med den historie bevisstheten om at ting kunne gått annerledes. Det synes nærmest som om viljen til handle og skape sin egen historie svikter.

Alf R. Jacobsens bok forteller oss noe om hvordan politikerne i eksil-regjeringens satte sine egne ambisjoner foran norske interesser. Det kunne gått helt galt.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

ANNONSE