Doc-TV

I skrivende stund hører vi det er 15.000 amerikanere i Kabul, som i realiteten er gisler. Deres skjebne er utlevert til Taliban. Hvorfor skulle Taliban og deres allierte ikke utnytte denne situasjonen til å gi USA en blodig nese?

Vi åpner kveldens sending med en beskjed til seerne. Det er for mange seere som er gratispassasjerer. Vipps har tørket helt inn. Det skyldes at donorene har blitt abonnenter. Tusen takk! Vi ønsker ikke å mase på folk som har skiftet til å bli abonnenter. Vi ser av tallene at det gjelder bare en del av seerne. Andelen abonnenter må opp Å lage TV er tidkrevende og krever folk både foran og bak kamera. I tillegg kommer utgifter til ustyr. Vi tror at seerne setter pris på sendingene, og vi ønsker ikke å ta noe for TV-sendingene. De skal ligge under abonnementet. Men nå er det helt gratis, og det er ikke noe som heter en free lunch.

Det var finansminister Per Kleppe som i sin tid sa: Flyene går jo likevel, sa han ble tatt med et såkalt blått kort som ga ham gratis reiser.

Som våre seere utmerket godt vet: Wokemediene har ubegrensede ressurser. Vi slåss for hver krone. Det ordinære abonnementet på 199 tilsvarer fem eksemplarer av en papiravis som Klassekampen, som i tillegg har 40 millioner fra staten.

ANNONSE

Hvis man ikke synes DocTV og nettavisen er verd prisen er alternativet Dagsrevyen, den må du betale for over skatteseddelen.

Det wokemediene ønsker er at de skal bli the only game in town.

Det er opp til seerne om de skal få sitt ønske oppfylt.

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Lag dere gjerne en Odysee konto via denne linken – det gir oss Odysee poeng, noe vi trenger for å kjøre live sendinger fra Odysee: https://odysee.com/$/invite/@Document:4

Vi satser på denne platformen så snart vi har fått lastet opp arkivet av gamle videoer.

Følg oss på Odysee her: https://odysee.com/@Document:4?r=Cyzqs4wKDHCk61opoaH8iS3PhPHLDLtP


ANNONSE