Kunstbilde

Arne Spangereid (f.1981)
Olje på lerret, 120 x 120 cm

Dette bildet inngår i den kollektivutstilling Galleri Ramfjord, Schwensens gate 1 i Oslo, viser i sitt hovedgalleri fre lørdag 13. til og med søndag 21. februar i år. Åpningstidene er torsdag-fredag 12.00-18.00, og lørdag-søndag 12.00-16.00.

Den som er kjent i områdene rundt Bislet stadion og St. Hanshaugen vil nok lett dra kjensel på motivet. Stedet er øverst i Dalsbergstien sett mot Bislet. Tverrgaten til høyre er Schwensens gate, den nærmeste hjørnegården til høyre er nr. 1 – og de store vinduene i første etasje er Galleri Ramfjords.

Arne Spangereid viser en utpreget sans for regnvåte gater og virkninger av kunstig belysning, som kanskje kan få en tilskuer til å tenke på noen av den tyske maler Lesser Urys (1861-1931) nattbilder fra Berlin på Weimar-republikkens tid.

ANNONSE
ANNONSE

Læs også

Læs også