Kommentar

Terroristen i Notre Dame-katedralen vidste hvad han gjorde, da han skar halsen over på mennesker i en kirke. Han ville sende et budskab: Vi vil dræbe jer, selv i jeres egne gudshuse.

Berlingske klarer ikke se ondskaben i øjnene:

Den formodede gerningsmand blev skudt og såret under anholdelsen og er derfor nu blevet indlagt på hospitalet. Hans baggrund og motiv er endnu ukendt, men den franske antiterrorenhed efterforsker ham for mord og sammensværgelse med kriminelle terrornetværk, skriver Le Monde.

Sådan taler en avis som er lige så svækket som de værste ”appeasere” i trediverene.

Tjetjeneren der dræbte Samuel Paty sagde at det var en besked til Macron om skæbnen der venter en vantro hund, der krænker profeten.

Angrebet på kristne inde i en kirke er en krigshandling. Men vore ledere og medier har ikke moralsk styrke til at indse det. De ser væk.

Den tidligere forsvarschef Pierre de Villiers sagde for et par dage siden at Frankrig er i krig. Denne handling understreger at han har ret.

Macron er sat på sit livs prøve. Islams vold mod franskmænd viser en stigende kurve: Ingen fransk regering har viste vilje til at handle.

Samtlige vesteuropæiske lande viser den samme svækkelse og pandemien har svækket samfundet yderligere.

Ved at dræbe kristne i deres gudshus viser islam hvad der er målet: At ramme vestlige samfund i deres inderste og helligste.

Det er en krigserklæring. Men vores ledere opfatter ikke længere hvor dybt kniven går. For dem er kirken og kristendommen ikke længere hellig.

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Servicemeddelelse

Manifest i en mørk tid