Kopierede/fra hoften

Angela Merkel beklager i et interview til CNN at antisemitismen er stigende og begrunder De Grønnes succes med, at de har taget emner til sig som bekymrer vælgerne. Hun siger dog ikke hvem der truer jøderne.

Der er i dag ikke en eneste synagoge, ikke en eneste børnehave, ikke en eneste skole eller center for jødiske børn, som ikke har behov for at der står tyske politibetjente og holder vagt så der ikke sker noget.

“There is to this day not a single Synagogue not a single daycare center for Jewish children, not a single school for Jewish children that does not need to be guarded by German policemen”

Merkel siger at man skal forklare den unge generation hvad historien har bragt af skrækelige ting der er udgået fra tysk jord.

Hun ønsker dertil De Grønne tillykke med det gode valgresultat ved valget til EU-parlamentet og at denne succes skyldes at klimaforandringerne bevæger menneskerne meget og at hendes eget parti CDU må finde svar på disse udfordringer.

CNN – Angela Merkel warns against dark forces on the rise in Europel

Tagesschau – Merkel zu Judenhass “Das ist nie verschwunden”

ANNONSE