Nyt

Lørdag aften blev en 17 årig passet op af to unge mænd ved Byparken i Dianalund. De slog ham, stjal hans telefon og betalingskort og stak ham med kniv.

Overfaldet skete ved 19.30 tiden.

Politiet har følgende signalement:

Den ene mand var cirka 17-19 år, 175-180 centimeter høj og af anden etnisk herkomst end dansk. Han havde mørkt, kort hår, var almindelig af bygning og havde hverken skæg eller briller. Han var iført en sort hættetrøje, mørkeblå cowboybukser og havde en sort foldekniv. Han talte dansk.

Den anden var ligeledes 17-19 år, 175-180 centimeter høj og af anden etnisk herkomst end dansk. Han havde mørkt, kort hår, var spinkel af bygning og havde ikke skæg eller briller. Han var iført en sort t-shirt med hvid skift, lyseblå cowboybukser med huller i. Han talte dansk.

Døgnrapport

ANNONSE