Nyt

38 år gamle Kate Scottow blev arresteret af tre politifolk foran øjnene af sine børn og ført bort. Hendes forbrydelse? Hun havde kaldt en transkvinde for “mand” i en netdiskussion.

NTB har udsendt en lang melding, som definitivt slår fast, at Ungarn ikke længere er et demokratisk samfund. Rapporten er lavet af Freedom House. Men hvad skal man sige om Storbritannien? Historier som denne rapporteres ikke i norske medier. De er ikke-eksisterende. De tages heller ikke op af nogle FN-organisationer, ganske enkelt fordi det er disse, som knæsætter principper om diskriminering, der gør at trebarnsmoderen bliver hentet af politiet.

A mother was arrested in front of her children and locked up for seven hours after referring to a transgender woman as a man online.

Three officers detained Kate Scottow at her home before quizzing her at a police station about an argument with an activist on Twitter over so-called ‘deadnaming’.

The 38-year-old, from Hitchin, Hertfordshire, had her photograph, DNA and fingerprints taken and remains under investigation.

More than two months after her arrest on December 1, she has had neither her mobile phone or laptop returned, which she says is hampering her studies for a Masters in forensic psychology.

Når man kender Storbritanniens liberale tradition – det var der folk drog hen, når de havde problemer på hjemmebanen – selv Voltaire søgte asyl i Storbritannien – forstår man at dette ikke er det samme land længere. Noget er sket. Det er heller ikke det samme land som beskyttede Salman Rushdie. Margaret Thatcher havde personligt ikke sympati for Rushdie, men der var aldrig tvivl om at han skulle beskyttes.

ANNONSE

For nogle måneder siden skal Theresa May have sagt nej til at tage imod fembarnsmoderen Asia Bibi, som trues med døden i Pakistan.

Writing on online forum Mumsnet, Mrs Scottow – who has also been served with a court order that bans her from referring to her accuser as a man – claimed: ‘I was arrested in my home by three officers, with my autistic ten-year-old daughter and breastfed 20-month-old son present.

‘I was then detained for seven hours in a cell with no sanitary products (which I said I needed) before being interviewed then later released under investigation … I was arrested for harassment and malicious communications because I called someone out and misgendered them on Twitter.’

Smag på ordet “misgender”. Her er vi ovre i Orwells ”1984” med begrebet “tankeforbrydelse”. Men dette er ikke en roman, det er dagens Storbritannien, hvor politiet tager det dødsens alvorligt at nogen kaldes “han” når de vil være en “hun”.,

Stephanie Hayden

Confirming the arrest, Hertfordshire Police said: ‘We take all reports of malicious communication seriously.’

Har tanken ikke strejfet politiet, at de fungerer som værktøj for personer, der ønsker opmærksomhed? Politiet har tidligere givet en standupkomiker en advarsel for at have spøgt med den selvsamme Stephanie Hayden. Hun tåler ikke at nogen spøger med hendes nye køn. Eller er det måske i virkeligheden denne opmærksomhed hun ønsker?

En dommer har nu pålagt Scottow ikke at deltage i onlinedebatter om kønsskifte og ikke at henvise til Stephanie Haydens tidligere liv som mand.

Mrs. Scottow denied harassing or defaming Miss Hayden and said she holds a ‘genuine and reasonable belief’ that a human ‘cannot practically speaking change sex’, but Deputy Judge Jason Coppel QC issued an interim injunction that bans her from posting any personal information about Miss Hayden on social media, ‘referencing her as a man’ or linking her to her ‘former male identity’.

Nogen lader til at tro at problemerne løses ved at give folk mundkurv på. Men det er at give en minoritet vetoret over alle andre, med retsvæsenet i ryggen.

Hvis man vil skabe modsætninger mellem mennesker og undergrave folks tillid til retsvæsenet, kunne man ikke have fundet et bedre eksempel.

 

 

 

Mother, 38, is arrested in front of her children and locked in a cell for seven HOURS after calling a transgender woman a man on Twitter

ANNONSE