Kunstbilde

Edvard Munch (1863-1944)
Litografi, ca. 42 x 53 cm (motivet), privateie.

Dette trykket, og ytterligere 21 andre Munch-grafikker legges ut til auksjon på Grev Wedels Plass’ Munch-auksjon 2018 onsdag den 12. desember kl. 19.30. Frem til auksjonen er bildene utstilt i firmaets lokaler i Den gamle logen, Grev Wedels plass 2 i Oslo. Katalogen kan sees her.

Det er nesten som om man kan innbille seg at Munch har lagt til et lydspor på denne litografien. Den som noen sinne har bodd i ett av Kristiania/Oslos eldre boligstrøk, vet hvordan det kan lyde når en gjeng opprømte mennesker tar avskjed med hverandre – og støynivået ellers er lavt. Men det virker som om politikonstabelen til venstre ikke ser noen grunn til å gripe inn.

Prisantydningen er NOK 2-300 000.

ANNONSE

Læs også

Læs også