Nyt

 1. De politisk korrekte ønsker at lægge låg på det pinlige og ubehagelige faktum: jødehad i egne rækker. Men de kan vanskelig gøre noget med at israelsk presse holder et vågent øje med stigende jødehad i Europa.

A report on anti-Semitism in Britain published Sunday found that hate crimes against Jews rose sharply in the past two years, with a 50 percent increase in violent crimes, while police have been charging fewer perpetrators.

The National Antisemitic Crime Audit from the non-governmental group Campaign Against Antisemitism said that nearly 1,000 incidents were reported in 2015, representing a 25.7% increase in anti-Jewish crimes on 2014, and making it the worse year on record.

Data collected from all of the country’s police forces showed that during 2014, UK police forces recorded 746 anti-Semitic crimes; that figure rose to 938 in 2015.

Violent crime jumped to 196 incidents, a 50.8% rise, in 2015 and accounted for 20.3% all crime against Jews, compared to just 126 incidents representing 16.9% of violent crimes the year before.

196 voldelige hændelser. Hvis det var en anden gruppe, lad os sige muslimer, der var udsat for vold i et sådan omfang, hvad ville medierne og den politiske klasse sagt? Der ville næppe været et øje tørt. Det ville været officielle kampagner: lad os beskytte dagens jøder. Men når de virkelige jøder igen bliver jaget, qua jøder, bliver establishment forlegent.

Hvorfor? Kan det ha noget med gerningsmændene at gøre?

However, “despite the growth in antisemitic crime, police forces charged 7.2% fewer cases in 2015 than in 2014, meaning that only 13.6% of cases resulted in charges being brought,” the CAA said. In total 138 charges were brought in 2014, but just 128 in 2015.

Hvorfor er det så svært at tage gerningsmændene? Kan det være fordi de går i flok? at de kan forsvinde blandt sine egne, hvor ingen finder på at rapportere? Kan det være fordi politiet instinktivt føler at det ikke er populært om de er for ivrige?

Vend blikket bort, det var holdningen da jødeforfølgelserne begyndte i Tyskland. Besteborgerne vendte ryggen til.

Men jødehadet vil ikke forsvinde og Labour har i virkelighedet rodet sig op i store problemer. Hvordan skal det komme sig ut af moradset uden at rænse ud hele venstrefløjen?

ANNONSE

Jeremy Corbyn nægter at undsige venskabet med Hamas og Hizbollah. Det kan stå ham dyrt.

CAA så en stigning under Operation Cast Lead sommeren 2014, og troede angrebene ville falde når den var over. Men kurven har fortsat opover.

“The results speak for themselves,” the CAA said. “Antisemitic crime is climbing fast, violence against Jews is soaring, and the police response is gradually getting worse.”

“The most likely explanation for such a large growth in anti-Semitic violence is the increasing evidence of anti-Semitism being used as a core component of the violent ideologies of Islamism and neo-Nazism, both of which continue to gain adherents,” the CAA opined. “Whilst Islamists and neo-Nazis agree on little, they both agree that Jews are their enemy and must be violently oppressed.”

 

http://www.timesofisrael.com/hate-crimes-against-jews-sharply-increasing-in-britain-audit-finds/?utm_source=The+Times+of+Israel+Daily+Edition&utm_campaign=7989cb92ce-2016_05_01&utm_medium=email&utm_term=0_adb46cec92-7989cb92ce-54841797

ANNONSE

3 svar til “Hadforbrydelser mod jøder stærkt øgende i Storbritannien”

 1. Harald siger:

  “Jordsmonnet” for hatforbrytelsene skapes av de hellige islamske skriftene og de jødehatende budskapene fra de islamske hatpredikantene…

  Islamforsker Tina Magaard:
  »Det slående er ikke i sig selv, at man kan finde drabelige passager i islams tekster, for det kan man i så mange hellige skrifter. Det slående var, hvor meget disse passager fyldte, og hvor meget de kredsede om en dem-og-os-logik, hvor vantro og frafaldne karakteriseres som urene, rådne, kriminelle, hykleriske og farlige. Det var også påfaldende, i hvor høj grad disse tekster stillede krav til læseren om at bekæmpe de vantro, både med ordet og med sværdet. I mange passager spiller Muhammed en central rolle som ham, der opfordrer til brug af vold, hvad enten det drejer sig om steninger, halshugninger, krigshandlinger eller henrettelse af kritikere og digtere.« http://www.b.dk/nationalt/vi-skal-saette-spoergsmaalstegn-ved-om-muhammed-gjorde-det-rigtige

 2. olaves siger:

  JDL burde svare med” aksjoner”—-bare for å vise at det finnes motstandskraft i det jødiske miljø,i GB.Lære av Staten Israel.

 3. Øystein siger:

  “De politisk korrekte ønsker at lægge låg på det pinlige og ubehagelige faktum: jødehad i egne rækker.
  Vend blikket bort, det var holdningen da jødeforfølgelserne begyndte i Tyskland. Besteborgerne vendte ryggen til.”

  Interessant historisk parallell…