Nyt

Storbritannien går til valg om mindre end en måned. En Labour-sejr synes uundgåelig. Men hvilken slags politik kan briterne forvente, når Keir Starmer og co. kommer til magten?

Douglas Murray argumenterer for, at fremtiden under Labour ser dyster ud. Inkompetence og ekstrem venstreorienteret politik risikerer at gøre landet til en slags mellemstor ikke-statslig organisation.

Da det synes uundgåeligt, at Storbritannien snart får en Labour-regering, er det værd at tænke over, hvilket monstrum den kan blive, indleder Murray i en artikel i The Telegraph. »Der er meget, vi ikke ved, bl.a. hvor mange parlamentsmedlemmer der vil blive valgt, eller hvordan de vil opføre sig i Westminster,« skriver Murray. Selv om Labour-kilder har sagt, at partiet har været omhyggeligt i sin udvælgelse af kandidater og har forsikret, at kun moderate politikere er sluppet igennem nettet, tvivler Murray på, at det er tilfældet. »Den nye generation af Labour-politikere vil sandsynligvis være det værste fra den moderne venstrefløj, inklusive demagoger og fanatikere«, skriver forfatteren og kommentatoren. Det er muligt, at de vil blive placeret på parlamentets bagerste bænke – såkaldte »backbenchers« – men de vil stadig have indflydelse på politikken, frygter Murray.

Desuden vil nogle være endnu mere røde, end de var i valgkampen, når de bliver valgt, men indtil videre er det kun spekulationer”, indrømmer Murray.

Utrolig mangel på talent

Det, vi ved med sikkerhed, er, hvordan partiets ledelse kommer til at se ud. Den første ting at bemærke er den næsten utrolige mangel på talent, hvis vi skal tro Murray:

Det, vi ved med stor sikkerhed, er, hvordan toppen af Labour-partiet kommer til at se ud. For det første er der den forbløffende, næsten utrolige mangel på talent.

Keir Starmer selv er en mand, der udmærkede sig som advokat, men han er en svag mand. Hans idé om lederskab er at sige, at han er en stærk leder. Kendsgerningerne viser noget andet. Når vinden blæser over et område, som ikke ligger inden for hans umiddelbare ekspertise, bøjer han sig for den.

Starmer faldt f.eks. på knæ under George Floyd- og Black Lives Matter-hysteriet. Det samme gjorde hans stedfortræder Angela Rayner. »Vi ved ikke, hvilke vinde der vil blæse i fremtiden, men sandsynligheden er stor for, at Starmer vil bøje sig for dem igen«, skriver Murray.

ANNONSE

Vi har set det samme mønster i kønsdebatten. Ifølge Murray er det takket være et par uvidenskabelige akademikere i USA, at næsten hele Vesten er blevet overbevist om, at vores art er hermafroditisk, og at det biologiske køn ikke ligger fast. En stor del af Labour-partiet har købt dette argument, og Keir Starmer har undladt at støtte den eneste kvinde i partiet, Rosie Duffield, som har stået imod »dette håndgribelige nonsens:«

Keir Starmer har ikke på noget tidspunkt støttet den ene stemme i sit parti – Rosie Duffield – som har sagt fra over for dette åbenlyse nonsens. Faktisk har han forladt hende.

Samtidig har hans skygge-udenrigsminister demonstreret den form for biologisk analfabetisme, som vi må antage er normen i toppen af Labour-partiet. Dette er en mand – lad os ikke glemme det – som engang sagde i et radioprogram, at det er muligt for en født mand at udvikle en livmoderhals.

Vi kan forvente, at Labour vil følge den samme strategi, når det gælder beslutninger om alt fra Nul-emission til indvandring,« siger Murray.

En erklæring om fiasko

Den kommende udenrigsminister er også en indikation af, hvilken retning landet vil tage. David Lammy holdt for nylig en tale, hvor han støttede Den Internationale Straffedomstol (ICC). »Det er en organisation, som intet suverænt demokrati nogensinde bør anerkende eller deltage i«, siger Murray. »USA og Israel er blandt de demokratier, der er kloge nok til ikke at have støttet denne politiske og partiske skandale af en organisation,« skriver Murray.

Endelig er Storbritannien i fare for at genindtræde i EU under Labour. Under alle omstændigheder vil de blive fristet til at gøre det på den ene eller anden måde, mener forfatteren, som bl.a. har udgivet bogen »Europas mærkelige død« på Document Forlag.

»Det er en falliterklæring for den nuværende regering, at dette helt uegnede B-hold vil blive foretrukket frem for dem,« konkluderer Murray.

Kjøp «Europas underlige død»!

ANNONSE