Kopierede/fra hoften

Min norske stolthed var et øjeblik klædt i en fernis af skam, da jeg læste det Palestinian Media Watch anbefaler, at det palæstinensiske selvstyre (PA) sender en stor tak til deres største bidragydere EU og Norge:

– Uden dem kunne PA ikke have finansieret sit “pay for slay”-program, som giver en livstidsbelønning for drab på jøder – jo flere jøder der blev dræbt, jo flere penge betaler de ud.

Mere blod betyder flere penge

PA er generøs over for palæstinensere – og/eller deres familier – som udfører tilfældige skyderier, bombeattentater, knivstik osv. af tilfældige jøder uden anden grund end at de er jøder . Gennem “Pay for slay”-programmet modtager alle terrorister en månedsløn fra de bliver anholdt, til de bliver løsladt. Hvis de har aftjent mere end fem år, har de også ret til livsvarig pension.

Grundlæggende er lovgivningen bag “Palæstinian Authority Martyrs Fund” – et navn, som kun en hjernevasket  jihadist kan fatte – udformet således, at jo mere dødbringende terrorangrebet er, jo større er belønningen . Lønnen stiger også med antallet af år i fængsel; løslades den dømte efter mere end fem år, giver det også ret til at modtage løn resten af ​​livet.

ANNONSE

Udgiftseksplosion

PA betaler over 300 millioner dollars om året til fængslede terrorister og overlevende fra døde terrorister. Siden den 7. oktober har Israel arresteret tusindvis af terrorister, flere tusinde alene i Judæa og Samaria og flere tusinde flere i det sydlige Israel og Gaza. Dertil kommer de mange tusinde terrorister, der blev dræbt under fjendtlighederne.

Alle fængslede og familier til terrorister, der blev dræbt efter den 7. oktober, vil modtage deres månedlige belønning, så snart PA har gjort op med bureaukratiet.

Norge blandt de førende sponsorer

Palæstinian Media Watch skriver, at de lande, der finansierer pay for slay-programmet, skal beregne, at de vil blive bedt om at øge deres bevillinger – men PA bør også vise taknemmelighed over for dem, der betaler for således at opmuntre slagter-virksomheden:

– Den Palæstinensiske Myndighed bør sende en stor tak til EU-landene og Norge, som er de største bidragsydere til PA. Uden dem havde PA ikke klaret disse udbetalinger for terror . Donorlandene lader som om, at deres penge ikke belønner terrorister, men alle ved, at PA ikke kunne belønne terror uden denne generøse udenlandske finansiering. Når internationale donorer betaler alt andet; lærere, politi og gadefejere, står PA tilbage med hundredvis af millioner til terror.

Børge Brende

I 2016 krævede udenrigsminister Børge Brende, at PA stoppede med at bruge norsk bistand til “martyr-stipendier”. Men han lod sig berolige, da Hamas forsikrede ham om, at norske midler ville blive holdt uden for pay for slay-programmet.

Som Palestinian Media Watch udtrykker det:

– Et hæderligt partnerskab.

Det gælder ikke kun Brende. Men også Norges statsminister Jonas Gahr Støre, i John Martin Johansens artikel bliver Støres hvidvaskning af sort terror taget op:

Knallhardt ut mot Støre: – Hva er forskjellen på Utøya og Israel?

 

Forudbestil “Hvordan myndighederne bluffede os” af Robert Malone!</ a>

Køb “Dumhedens anatomi” af Olavus Norvegicus! Køb e-bogen her.

ANNONSE