Nyt

Tulsi Gabbard, tidligere kongresmedlem fra Hawaii og demokratisk præsidentkandidat i 2016, forlod for få dage siden det demokratiske parti. Hun betegner nu demokraterne som en trussel mod demokratiet og som styret af fanatiske ideologer.

Hun har netop haft lejlighed til at redegøre for sine synspunkter hos den populære studievært, Joe Rogan, som har mange millioner lyttere.
De fleste af mine venner er gode til engelsk, og jeg skal derfor anbefale dem at bruge et par minutter på nedenstående video. Her får man en kort opsummering af alt, hvad der er galt med USA’s nuværende magthavere, og som de danske medier aldrig kunne drømme om at omtale.
https://open.spotify.com/episode/1DfigKjvKJuOpmod60rFUB?si=b83927fc8c354ceb&nd=1
thegatewaypundit.com
Tulsi Gabbard to Joe Rogan: Democrat Party is “Real Threat to Our Democracy”

Faren for det er at de som er ansvarlige for Det demokratiske partiet, enten de faktisk har stillinger eller de bare er innflytelsesrike i det demokratiske partiet, har skapt denne kultaktige atmosfæren og fremmet denne frykten. Så mye at folk som virkelig er i en posisjon til å påvirke dette, til å stå opp mot og si “hold på folkens dette er bokstavelig talt sinnsykt og må stoppe”, de er for redde til å gjøre det på grunn av konsekvensene. .

Det demokratiske partiet fra fortiden, det demokratiske partiet som jeg ble med i, eksisterer ikke lenger. Festen som var…festen til JFK, til Dr Martin Luther King, inkluderingsfesten, den store teltfesten som ønsket velkommen og oppmuntret denne markedsplassen av ideer og samtaler og mennesker som hadde forskjellige synspunkter; partiet som forkjemper kvinner og likestilling og rettighetene til mennesker i samfunnet vårt. Det partiet eksisterer bare ikke lenger, og i stedet har vi et parti som ledes av … av folk som har blitt gale av denne ideologiske fanatismen.

Og det er mange forskjellige problemer, mange forskjellige eksempler … du vet at hele spørsmålet om biologi og transproblematikken bare er ett av dem. Det er så mange forskjellige andre.

ANNONSE