Doc-TV

Mens venstreekstreme og ultraliberale er fylt av redsel og får hysterisk anfall av Elon Musks Twitter-kjøp med tanke på at ytringsfriheten kanskje skulle kunne gjenopprettes, gir det oss andre en smule håp.

Samtidig inviteres Musk til å flytte hele Twitter fra California til Texas. Texas-guvernør Greg Abbott hev seg på og tvitret at han ville erklære området som en «ytringsfrihetssone», og la til «kanskje vi kan gi det nytt navn til Twitter, Texas».

Men noen slik sone vil hverken EU eller Biden-regimet ha noe av, uten sans for den vestlige sivilisasjonens grunnlag som de er. «Soner» er nemlig forbeholdt følelsesmessig trygghet og sikkerhet for ultraliberale fra krenkende frihets-elskere.

ANNONSE

Her hjemme varsles det prisøkning for bilister, for å finansiere alle uten bil. Det lover vel godt for en allerede økonomisk presset befolkning. Eller har Ola Nordmann fått nok av såkalt «drittpolitikk»? Meningsmålingene tilsier det.

Tradisjon tro stiller Document med mangfold i fredagens Dagsorden, med Christian Skaug fra Italia, Erling Marthinsen fra Stavanger og Rebecca Mistereggen fra Oslo-omegn.

Velkommen til sending.

 

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

De som ønsker daglige varsler om Dagsordens sendetid på e-mail, kan skrive til dan@document.no

 

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

ANNONSE