Nyt

I forbindelse med Danmarks Radios dokumentarserie Oprør på Akademiet om forholdene på Det Kongelige Danske Kunstakademi blev min satiriske performancefigur Negerkongen bortcensureret fra programmet. Seerne og de medvirkende i dokumentarserien skulle skærmes fra en figur, nogle kunne opleve som krænkende.


Jeg gjorde indsigelse overfor både Danmarks Radio og producenten af dokumentarserien, da jeg mente, at det var udtryk for upassende censur at udelade min performance. Det hjalp ikke. Danmarks Radio mente, at figuren var så krænkende, at den ikke måtte vises i programmet.
Det var derfor med stor forbløffelse, at jeg så Danmarks Radios udsendelse Horisont: Einar og den svenske gangsterkrig for nogle dage siden. I udsendelsen, der handler om den skuddræbte svenske rapper Einar, optræder også rapperen Mehdi Sachit, der er kendt under artistnavnene Dumle og Dumlee.
Mehdi Sachit deltog i en gruppevoldtægt af en svensk teenagepige i 2014. 19. juni 2014 tvang en indvandrerbande den svenske pige med i et kolonihavehus. Her skiftedes bandemedlemmerne til at holde pigen fast og voldtage hende vaginalt og oralt. Pigen skønner, at der var fem til otte mænd involveret.
Hvis pigen skreg, pressede en af gerningsmændene – opmuntret af de andre – en pistol ind i hendes mund. Derefter stak de pistolen op i pigens underliv, så hun fik kraftige blødninger. Det skete ifølge retspapirer med bemærkningen: ”Nu skal du også få lov at nyde det her.”
Pigen kunne mærke, at noget blev ødelagt i hendes underliv. Hun troede, at hun skulle dø på grund af de kraftige blødninger fra hendes ødelagte underliv. Efter gruppevoldtægten i kolonihavehuset slæbte bandemedlemmerne pigen hen i en kælder, hvor overgrebene fortsatte.
I kælderen voldtog en gerningsmand den blødende pige oralt, mens en anden voldtog hende vaginalt.
Faderen fandt senere sin datter. Hans kommentar: ”Jeg kan ikke forestille mig, at noget levende menneske kan have det dårligere, end hun havde det dengang.”
I december 2014 blev tre indvandrere i 20’erne dømt for grov voldtægt af pigen. Siden blev yderligere en gerningsmand med arabisk baggrund identificeret. Rapperen Mehdi “Dumle” Sachit var blandt de dømte.
Mehdi Sachit blev afsløret som voldtægtsmand, fordi politiet fandt sæd fra ham på pigens læber.
Det er denne bestialske voldtægtsmand / rapper, som Danmarks Radio holder mikrofonen for i sin Horisont-udsendelse og også spiller musik af i udsendelsen.

Ikke alene promoverer Danmarks Radio Mehdi Sachits video til nummeret Burj Khalifa i udsendelsen. Når Danmarks Radio spiller musik af Mehdi Sachit, er Danmarks Radio også med til at give Mehdi Sachit en indtægt. Danmarks Radio sender altså penge videre til en arabisk gruppevoldtægtsmand. At Mehdi Sachits Burj Khalifa-video er både kriminalitets- og voldsforherligende siger sig selv.

ANNONSE
ANNONSE